Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alina Gorghiu vine la "Deschide Lumea" cu Lavinia Şandru, de la 18.30

Monday, 31 August 2015, 09:48 Sursă: REALITATEA.NET

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, după şedinţa BPN, că liberalii au decis în mod formal să respingă în Parlament ordonaţa privind creşterea salariilor demnitarilor, afirmând că aceste majorări trebuie discutate în acelaşi timp cu Legea salarizării bugetarilor.

Alina Gorghiu a mai afirmat că BPN al PNL, reunit la Gura Humorului, a votat în unanimitate pentru respingerea ordonanţei privind creşterea salariilor demnitarilor.

"PNL a votat, astăzi, şi formal, pentru că decizia politică a fost deja luată, în unanimitate, pentru respingerea ordonanţei privind creşterea salariilor demnitarilor, pentru că este nevoie să discuţi în mod unitar, corelat aceste salarii din domeniul bugetar şi această discuţie va fi făcută în Parlament, actunci când acel proiect de lege va veni şi vom prezenta un punct de vedere articulat din partea PNL", a declarat Alina Gorghiu, conform Mediafax.

Copreşedintele PNL, Alina Gorghi, este invitata Laviniei Şandru, în această seară, de la ora 18.30, în cadrul emisiunii "Deschide Lumea" de la Realitatea TV.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri