Ziua Unirii la Focşani. Piept de raţă şi icre negre pentru politicieni, fasole pentru omul de rând

Thursday, 25 January 2018, 11:20 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

După manifestările organizate miercuri în Piața Unirii, cetățenii, oamenii simpli, votanții la urma urmei au fost îndemnați să se înfrupte din câte o porție de fasole cu cârnați și câte un pahar cu ceai cald, într-un cort amplasat în piață. În același timp, aleșii, oficialii, invitații lui Marian Oprișan au descins la Cercul Militar, acolo unde erau mese aranjate cu bucate alese, toate plătite din banii contribuabililor care stăteau la coadă la fasole.

Din meniul ”boierilor” au făcut parte caviar, piept de rață, file de biban de mare, mușchiuleț de porc cu sos de whisky și piper roz, vinuri alese, premiate la concursurile de profil ș.a. De menționat că șeful PSD Vrancea, Marian Oprișan, a stat la masă alături de două doamne din PSD, Ecaterina Andronescu și Ana Birchall, ambele aspirante la noi mandate de miniștri în viitorul cabinet PSD-ALDE.

Mai trebuie precizat că autoritățile locale și județene au alocat, în total, suma de circa 150.000 de euro, din bani publici, pentru organizarea manifestărilor dedicate sărbătoririi Unirii Principatelor Române. În aceste cheltuieli au intrat și cele două ”ospețe”: fasolea pentru popor și delicatesele pentru boieri. E cam ca în fabulă – ”voi egalitate, dar nu pentru căței”.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri