Coronavirus - România: 27296 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VICTOR PONTA îşi petrece VACANŢA în Abu Dhabi, alături de Sebastian Ghiţă. FOTOGRAFIAŢI într-un CLUB

Saturday, 22 November 2014, 14:00 Sursă: REALITATEA TV

Realitatea TV a intrat în posesia unei fotografii în care apare Victor Ponta, împreună cu Sebastian Ghiţă. Ei au fost fotografiaţi într-un club exclusivist din Abu Dhabi, iar Ponta pare a fi foarte bine dispus.

PONTA ŞI GHIŢĂ, în Abu Dhabi. Unde este DACIANA SÂRBU

Vacanţele premierului Victor Ponta şi ale lui Sebastian Ghiţă sunt deja de notorietate. În 2012, Victor Ponta şi soţia lui au participat, împreună cu Sebastian Ghiţă, la celebrul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. În primăvara aceluiaşi an Ghiţă şi Ponta şi-au petrecut vacanţa în Dubai.

Cum a ajuns REALITATEA TV în posesia FOTOGRAFIEI cu Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă,în CLUB în Abu Dhabi

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, de la REALITATEA TV, a comentat impactul pe care imaginea cu Victor Ponta în vacanţă, alături de Sebastian Ghiţă, la un club exclusivist din Abu Dhabi, îl va avea.

Jurnalistul a analizat efectul pe care imaginea, dezvăluită în exclusivitate de REALITATEA TV, îl va avea asupra imaginii premierului.

"O poză devastatoare pentru socialişti. Aş vrea să ştiu ce spune Ion Iliescu despre imagine. Cozmin Guşă spunea, zilele trecute, că l-a lovit trenul după alegeri pe Victor Ponta. Eu zic că atunci când l-a lovit trenul şi-a pierdut busola. Când tu ai fost votat de o populaţie săracă, cu venituri mici, cum poţi să mergi în cel mai exclusivist club din Emirate? Sunt foarte curios cât a costat nota de plată a lui Victor Ponta. Doar intrarea în acel club este de 150 de dolari.

M-aş fi aşteptat să meargă în munţi Victor Ponta, la Sinaia, la Predeal, în Bucovina, să stea să se gândească cum îşi poate schimba imaginea în ochii românilor. Nu doar că nu s-a gândit la asta şi că nu şi-a cerut scuze de la Klaus Iohannis pentru că a spus că a venit la el în birou umil şi să vină el cu capul plecat şi să încerce să salveze ce se poate, pentru România.

Victor Ponta îi sfidează pe toţi miniştrii, pe toţi primarii, pe toţi voluntarii PSD care au muncit în campanie şi au crezut în domnia sa. Dovedeşte o sfidare totală şi un comportament ciocoiesc unice în istoria stângii. Ce a făcut Victor Ponta echivalează nu cu un glonţ în picior, ci cu unul în cap".

Rareş Bogdan, despre FOTOGRAFIA cu Ponta şi Ghiţă în Abu Dhabi: "Echivalează cu un glonţ în cap"

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ