Udrea: Oameni de afaceri importanți ”se îmbulzeau” la SRI, în vremea lui Florian Coldea

Monday, 02 April 2018, 10:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

”Din toată lupta asta anticorupție, mai există două persoane corupte, eu și Bica. În rest, lupta anticorupție s-a fâsâit(...)  Am facut două denunțuri, unul împotriva domnului Coldea și unul împotriva doamnei Kovesi, în care eu spuneam despre cadouri primite, genți cu bani duse în sediul din Băneasa. Denuțurile au fost închise pe repede înainte, s-au soluționat cu neînceperea urmăririi penale, dar consecința pentru mine au fost șase cereri de arestare, trei dosare pe care le am în instanță și un război pe care îl duc de atunci cu doamna Kovesi și cu domnul Coldea”, a punctat Udrea.

Elena Udrea a mai susținut că accesul în anturajul SRI era râvnit de mulți – ”era o îmbulzeală și o competiție, cine ajunge să fie băgat în seamă”.

”Eu cred că toată lumea își dorea să fie în anturajul celor de la SRI. Era o îmbulzeală și o competiție, cine ajunge să fie băgat în seamă. Sebastian Ghiță a fost un fel de băiat de mingi al lui Coldea și al lui Maior. Le făcea diverse servicii acestora, inclusiv financiare. Ca Sebastian Ghiță erau mulți și mai mulți și-ar fi dorit să fie ca Sebastian Ghiță (...)Probabil că erau și bani care rămâneau la dispoziția domnului Coldea, dar în mod cert vă vorbesc despre cadouri pe care le cunosc”, a declarat fostul ministrul  Turismului.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri