Udrea, atac dur la Coldea, Ghiță și Maior

Friday, 30 March 2018, 08:16 Sursă: REALITATEA.NET

Elena Udrea povestește în jurnalul său că Sebastian Ghiță i-ar fi spus că Florian Coldea o urăște, spre deosebire de George Maior, care, dimpotrivă, ar fi simpatizat-o.

,,Răspunsul mi l-a dat, într-o discuţie relevantă, Ghiţă. Îl chemasem să îi spun că mi se pare că nu este în regulă cu Coldea. Nu am apucat să o fac, mi-a spus el multe despre această situaţie. Mi-a spus că cei din SRI, de fapt, Coldea, mă urăște. George Maior, nu. De altfel, chiar ar fi singurul care mă simpatizează. Şi pentru că eu l-am tot susţinut cu ideea de a candida la Preşedinţie şi de a fi premier. Dar şi pentru că el este un tip mai puţin diabolic. Chiar deloc. Este un om bun. L-am întrebat de ce mă urăşte Coldea. Mi-a răspuns un lucru uluitor pe care l-am repetat de atunci şi public. Pentru că am fost şi sunt o sursă alternativă de informaţii pentru preşedinte”, susținea Elena Udrea în fragmentul de jurnal publicat de Ion Cristoiu pe blog.

Nici dezvăluirile despre Traian Băsescu nu lipsesc din jurnalul Elenei Udrea.

,,Eram la Cotroceni. Preşedintele s-a enervat atât de tare încât l-a sunat pe Coldea! Nu se mai întâmplase. De obicei îl suna pe Maior pentru Ghiţă. L-a ameninţat că dacă nu-l oprește va spune a doua zi că Ghiţă este sau a fost (cred că l-a corectat cumva Coldea) acoperitul SRI (...) Coldea îi tot spunea că Ghiţă nu mai răspunde la comenzi. Serios? Un om cu atâtea dosare câte are el? Cine să îl creadă pe Coldea? Poate doar Maior și Traian Băsescu. Dar uite că a avut pârghii să îl oprească pe Ghiță. De ce când vrea, când se teme, Coldea îl poate struni pe Ghiță? Eu zic că tot timpul”, a povestit Udrea.

Ea a continuat spunând că ,,Ghiţă este o lichea care ar face orice să-i fie bine. Ca mulţi alţii de altfel”, a încheiat ea. 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ