Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Toader iese la atac! Acesta demască cum veneau la avizare unele proiecte de acte normative

Monday, 22 April 2019, 08:14 Sursă: REALITATEA.NET

Redăm postarea fostului ministru al Justiției:

,, O simpla intrebare !
Recunoaste cineva faptul ca proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu cateva ore inaintea sedintei de Guvern, ca apoi sa evoce o anumita intarziere de la MJ ?

PS: Adevarat este si faptul ca uneori se " intampla" exact invers- mai intai se evoca intarzaierea la MJ, dupa care se aducea proiectul de act normativ spre avizare'', a scris  Toader pe Facebook.

Tudorel Toader, o nouă postare pe Facebook

Ministrul Justiției a anunțat că renunță la funcție, după ce PSD i-a retras sprijinul politic. Viorica Dăncilă a primit, joi seara scrisoarea prin care Tudorel Toader îşi anunţă demisia din funcţia de ministru al Justiţiei. Premierul a semnat demisia lui Tudorel Toader și actul a fost trimis la Palatul Cotroceni.

Toader a anunțat într-o emisiune televizată ca va prezenta adevăratele motive pentru care i s-a retras sprijinul politic.

”Voi veni cu o scrisoare publică și voi arăta adevăratele motive ale revocării! Directiva cu prezumția am trimis-o la Parlament, drept proiect de lege, aprobat de Guvern, în noiembrie 2017 !”, e mesajul trimis de Toader și citit de Ciutacu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ