Sebastian Ghiță, reclamat la CNA după ce a amenințat cu bătaia protestatarii #Rezist

Wednesday, 13 March 2019, 11:53 Sursă: REALITATEA.NET

Deputatul PNL Gigel Știrbu, președintele Comisiei pentru cultură a Camerei Deputaților, a sesizat CNA în cazul amenințărilor proferate de Sebastian Ghiță la adresa protestatarilor #Rezist în cadrul unei intervenții telefonice la România TV.

Adaugă părerea ta

Amenințările lui Ghiță la adresa protestatarilor au fost semnalate pe pagina de Facebook ”Stop fake news în România”, care îndeamnă la trimiterea de sesizăricătre CNA.

Doi dintre cei mai cunoscuți protestatari projustiție, Cătălin Teniță și Marian Raduna, au anunțat deja că au depus o plângere penală împotriva lui Sebastian Ghiță pentru amenințările lansate public luni la televiziunea pe care o patronează, potrivit G4media.ro.

Sebastian Ghiță, fost deputat PSD, i-a amenințat luni seară cu bătaia pe protestatarii care au ieșit și ies în stradă pentru a manifesta împotriva atacurilor la adresa justiției din partea majorității PSD-ALDE-UDMR.

„Dacă le mai prindem pe străzi pe bandele #Rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției, s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită, care să le dea niște șuturi în fund și să îi trimită acasă. Dacă poliția nu-i trimite acasă, o să-i trimitem noi'', amenința Ghiță pe România TV.