Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

REZULTATE ALEGERI TELEORMAN. PSD-ul câştigător cu 62%. Lista senatorilor şi deputaţilor

Monday, 12 December 2016, 13:13 Sursă: REALITATEA.NET

REZULTATE ALEGERI TELEORMAN. Conform rezultatelor finale, în Teleorman PSD a câștigat scrutinul cu 62% la Camera Deputaților și cu același procent la Senat. Al doilea partid este PNL care a obținut un scor de 19,48% la Camera Deputaților și de 19,44% la Senat.

Pe locul trei se regăsește ALDE cu 6,2% la Camera Deputaților și 6,3% la Senat.

"Principalele cifre care sunt în procesul verbal se referă la numărul de alegători și număr de voturi exprimat de fiecare partid în parte și în total. În ceea ce privește numărul alegătorilor trecuți în listele electorale ale Circumscripției nr. 36 Teleorman am avut 328.833 de persoane. Dintre acestea s-au prezentat la urne 150.071. Principalele formațiuni politice care au ocupat locuri importante la Camera Deputaților sunt: PSD cu 88.882 de voturi, PNL cu 27.924 de voturi, ALDE cu 8.635 de voturi, USR 4.545 de voturi, PMP cu 5.520 de voturi și PRU 3.482 de voturi.", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al BEJ Teleorman, Eugen Ovidiu Vlad.

REZULTATE ALEGERI TELEORMAN. La Senat, PSD a fost votat de 89.288 alegători, iar PNL de 27.982 alegători. Pe locul trei este ALDE votat de 9.110 cetățeni, formațiune urmată de PMP care a însumat 5.766 de voturi și USR cu 4.654 de voturi.

REZULTATE ALEGERI TELEORMAN. Trei locuri la Camera deputaţilor 

Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a câştigat un loc în Camera Deputaţilor pe listele judeţului Teleorman. Alţi doi PSD-işti au câştigat câte un loc în Camera deputaţilor. Este vorba despre Adrian Ionuţ Gâdea şi Valentin Gabriel Boboc.

PNL-ul a câştigat şi el un loc de deputat în judeţul Teleorman - Mara Daniela Calista. La redistribuire, Teleorman va avea un loc la Camera Deputaţilor.

REZULTATE ALEGERI TELEORMAN.  La Senat au fost atribuite două locuri: unul va fi redistribuit, iar cel de-al doilea a fost câştigat de către Carmen Daniel Dan.

REZULTATE ALEGERI Teleorman: PSD, scor zdrobitor

După numărarea a 99% din voturi de către Biroul Electoral Central, PSD a obţinut cele mai multe voturi, atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţilor. PSD-ul va avea în Parlament, 169 de deputaţi şi 69 de senatori.

Partidul Naţional Liberal deţine 73 de mandate la Camera Deputaţilor şi 31 la Senat. USR are per total 25 de mandate la Camera Deputaţilor, iar UDMR-ul are la Camera Deputaţilor 25 de mandate, iar la Senat 10.

ALDE va avea în Parlament, 8 senatori şi 19 deputaţi.

La ora 21, ora închiderii urnelor de vot, au votat 39,48% dintre români, adică peste 7,2 milioane de alegători.

103.000 de voturi au venit din diaspora.

Ca şi la alegerile locale din iunie, USR a luat în Capitală de două ori mai multe voturi decât PNL.

Prima poziţie în Bucureşti e păstrată de PSD. Social-democraţii şi-au asigurat deja 12 din cele 29 de mandate de deputat puse în joc la Camera Deputaţilor şi 5 din cele 13 de la Senat.

USR va avea 8 deputaţi şi 3 senatori de Bucureşti, în timp ce PNL prinde în această etapă de repartizare la nivel de circumscripţie doar 3 mandate de deputat şi unul de senator.

ALDE şi PMP intră cu câte 2 mandate în Camera Deputaţilor şi unul în Senat în Capitală, iar 4 mandate - două de deputat şi două de senator - vor fi repartizate în etapa naţională.

REZULTATE ALEGERI SENAT - BUCUREȘTI

PSD

Ecaterina Andronescu

Şerban Nicolae

Robert Cazanciuc

Mihnea Costoiu

Ionuţ Vulpescu

PNL

Leon Dănăila

USR

Vlad Tudor Alexandrescu

Cristian Ghica 

Florina Presadă

ALDE

Călin Popescu Tăriceanu

PMP

Traian Băsescu

REZULTATE ALEGERI CAMERA DEPUTAŢILOR - BUCUREȘTI

PSD

Gabriel Petrea

Carmen Moldovan

Georgian Pop

Oana Consuela Florea

Mihăiță Vârză

Diana Tușa

Dumitru Chiriță

Beatrice Tudor

Liviu Ioan Adrian Pleșoianu

Mirela Furtună

Petre Florin Manole

Aida Cristina Căruceru

PNL

Adriana Săftoiu

Eugen Nicolăescu

Ovidiu Raețchi

ALDE

Daniel Constantin

USR

Nicușor Dan

Cristian Ghinea

REZULTATE ALEGERI Victor Ponta, deputat de Gorj

Victor Ponta, fostul premier al României, a câştigat un scaun de deputat de Gorj, conform datelor oficiale BEC. Acesta a candidat din partea Partidului Social Democrat. Tot la Gorj au mai câştigat la Camera Deputaţilor alţi doi candidați PSD - Mihai Weber şi Alin Vasile Văcaru.Tot PSD a câştigat un loc la Senat în judeţul Gorj.

În judeţul Maramureş, din cele trei locuri de senatori, doar unul a fost ocupat de către Sorina Pintea, din partea PSD.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Maramureş

La Camera Deputaţilor, în Maramureş, au fost distribuite 7 locuri de deputaţi. Gheorghe Şimon, Marius Sorin Bota şi Matei Călin Vasile Andrei, toţi trei din partea PSD, vor ocupa un scaun de deputat. De la PNL, Viorica Cherecheș (mama primarului ales la Baia Mare) a câştigat un loc de deputat. În acest judeţ trei locuri de deputaţi au rămas nedistribuite.

REZULTATE ALEGERI UDMR are 4 deputaţi în Harghita 

În Harghita, la Camera Deputaţilor, UDMR-ul a obţinut la prima distribuire 4 locuri. Kelemen Hunor, Korodi Attila, Bende Sándor şi Benedek Zakariás sunt candidaţii din partea UDMR care au câştigat alegerile parlamentare din 2016. În acest judeţ a mai rămas un fotoliu de deputat nedistribuit. În Harghita, UDMR a mai ocupat un loc la Senat, de către candidatul Verestoy Attila. Tot aici mai rămâne un loc de senator de redistribuit.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Giurgiu

În judeţul Giurgiu sunt 2 locuri la Senat şi 4 la Camera Deputaţilor. În urma numărării voturilor, la Senat a câştigat Niculae Bădălău, din partea PSD, iar la Camera Deputaţilor alţi doi candidați PSD au câştigat un loc de deputat pentru următorii patru ani - Ioan Alexandru Andrei şi Răzvan Alexandru Cuc. Restul de locuri vor fi distribuite de BEC.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Vaslui

În judeţul Vaslui, Gabriela Creţu din partea PSD a ocupat un loc de senator. În acest judeţ au mai rămas nedistribuite două locuri Senat. La Camera Deputaţilor, tot în Vaslui, sunt 7 locuri de deputaţi. Au fost ocupate 5, dintre care 4 de către candidații PSD Ana Birchal, Irinel Ioan Stativă, Aurel Căciulă şi Ramona-Maria Mocanu. Un loc de deputat de Vaslui primeşte în urma alegerilor şi Daniel Olteanu, din partea PNL. Cele două locuri rămase vor fi distribuite la numărătoarea finală.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Brăila

Numărătoarea voturilor s-a terminat şi în judeţul Brăila. Conform datelor de la Biroul Electoral Central, la Camera Deputaţilor sunt cinci mandate la nivel judeţean, dintre care două au rămas nedistribuite. Cele trei mandate au ajuns la candidații PSD Mihai Tudose, Nicu Niţă şi Marinela Emilia Meiruşu. La Senat sunt două mandate de pentru judeţul Brăila. Unul va fi ocupat de Ion Rotaru (PSD), celalalt urmând să fie redistribuit de BEC la etapa naţională, potrivit digi24.ro.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Alba

Numărătoarea voturilor din Judeţul Alba a luat sfârşit. Datele Biroului Electoral Central arată că la Camera deputaţilor au fost aleşi doi candidaţi: Ioan Dârzu de la PSD şi Florin Claudiu Roman de la PNL. La Senat nu a fost distribuit niciun loc.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Botoşani

În Judeţul Botoşani au fost distribuite patru mandate de deputaţi şi unul de senator. După numărarea voturilor din toate secţiile din judeţul Botoşani, PSD a primit trei locuri la Camera deputaţilor, respectiv Tamara Dorina Ciofu, Mihaela Huncă şi Marius Budăi şi un loc la Senat - Doina Federovici.

PNL a ocupat şi el un loc la Camera deputaţilor - Vasile Cristian Achiţe.  

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Sălaj

În judeţul Sălaj s-au numărat toate voturile. Conform datelor de la BEC, la Camera Deputaţilor au fost ocupate trei scaune de către PSD-istul Iuliu Noşa, UDMR-istul Deneş Sereş şi PNL-istul Lucian Bode. La Senat nu a fost atribuit deocamdată niciun loc din judeţul Sălaj.  

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Caraş Severin

Doi PSD-işti şi un PNL-ist au câştigat trei scaune în Camera Deputaţilor din judeţul Caraş Severin. Este vorba de Ioan Mocioalcă şi Ion Spânu - din partea PSD şi de Valeria Schelean Şomfelean din partea PNL. La Senat Ioan Narcis Chisăliţă, de la PSD, a câştigat un mandat pentru următorii patru ani.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Ialomiţa 

În Judeţul Ialomiţa, PSD a luat toate locurile atribuite direct atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat. Mihăiţă Găină şi Andrei Pop au câştigat la Camera Deputaţilor, iar Marian Pavel la Senat. Actualii parlamentari PNL, Tinel Gheorghe şi Cristina Pocora nu au obţinut direct locuri, dar au şanse să intre în Parlament la redistribuirea naţională.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Arad 

În fieful şefului de campanie a PNL, Gheorghe Falcă, la Arad, PNL pierde primul loc în judeţ în faţa PSD. Diferenţa dintre cele două partide este de aproximativ 4.000 de voturi. După numărarea voturilor, în judeţul Arad Dorel Gheorghe Căprar şi Florin Dan Tripa de la PSD şi Glad Aurel Varga şi Eusebiu Manea Pistru Popa de la PNL au câştigat câte un loc la Camera Deputaţilor. Trei scaune de deputaţi îşi vor afla ocupanţii la redistribuire. PSD-istul Mihai Viorel Fifor şi PNL-ista Cristina Ioan au câştigat câte un loc la Senat. Tot aici un loc a rămas la redistribuire.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Braşov 

Numărătoarea voturilor de la alegerile parlamentare 2016 a ajuns la final şi la Braşov. În Camera Deputaţilor judeţul va fi reprezentat de trei social democraţi - Valentin Mihai Popa, Viorel Chiriac şi Roxana Mînzatu -, şi de doi liberali - Mara Mareş şi Gabriel Andronache. Tudor Benga, de la USR, a obţinut şi el un mandat de deputat.

La Senat, din cele patru locuri, doar unul a fost distribuit lui Marius Alexandru Dunca, de la PSD. Celelete vor fi redistribuite de BEC.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Bacău 

La Bacău au fost ocupate două din cele patru locuri de senator - Adrian Dragoş Benea şi Miron Alexandru Smarandache, ambii de la PSD. La Camera Deputaţilor dintr-un total de zece locuri, 6 au fost ocupate - 5 merg la PSD pentru Petru Gabriel Vlase, Theodora Şotcan, Ionel Floriu, Lucian Şova şi Claudiu Augustin Ilişanu, şi unul la PNL pentru Ionel Palăr. 

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Constanţa

Judeţul Constanţa va fi reprezentat în Camera Deputaţilor de Robert Turcescu. Acesta a candidat pe listele PMP-ului, conform datelor Biroului Electoral Central. Aceleaşi date mai arată că în acest judeţ au fost alocate alte 10 locuri la Camera Deputaţilor.

PSD-ul a luat cinci fotolii - Iulian iancu, Mircea Titus Dobre, Ileana Cristina Dumitrache, Radu Babuş şi George Gabriel Vişan. În urma voturilor, PNL Constanţa va fi reprezentat de Bogdan Iulian Hutuca şi de Robert Aurel Boroianu.

USR-ul va fi reprezentat de deputatul Stelian Cristian Ion. Din totalul de locuri alocate judeţului Constanţa, două au rămas nedistribuite.

Tit Liviu Brăiloiu şi Nicolae Moga - ambii de la PSD - şi Marius Petre Nicoară, de la PNL, vor reprezenta Constanţa în Senat. Tot aici alte două locuri vor fi redistribuite de BEC.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Timiş 

Alina Gorghiu a intrat în Senat în judeţul Timiş. PNL câştigă un singur loc la Senat pentru liderul partidului Alina Gorghiu şi două la Camera Deputaţilor.

PSD, în schimb, primeşte încă din etapa reparţiei la nivel judeţean trei mandate de deputat şi unul de senator.

Nou-înfiinţata USR va avea un reprezentant în Timiş - pe Cătălin Drulă, fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Dolj 

În judeţul Dolj, primarul Craiovei - Lia Olguţa Vasilescu - a câştigat un loc în Camera Deputaţilor de pe lista PSD. Din partea aceluiaşi partid vor mai ocupa un loc la Camera Deputaţilor şi Ion Călin, Alina Elena Tănăsescu, Alexandra Presură, Flroinel Stancu şi Eliza Mădălina Peţa.

PNL-ul va fi reprezentat în acest judeţ de către Nicolae Giugea. La redistribuire la Camera deputaţilor au mai rămas trei locuri.

La Senat, din 4 locuri, 2 au fost ocupate de către Iulian Claudiu Manda şi Radu Cosmin Preda - ambii de la PSD. Restul vor fi redistribuite.

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Tulcea 

Eugen Teodorovici, fost ministru al fondurilor europene şi apoi al finanţelor publice în guvernul lui Victor Ponta a fost ales senat pe listele PSD Tulcea. Cel de-al doilea scaun din Senat alocat judeţului Tulcea va fi redistribuit.

În acest judeţ PSD-ul a mai câştigat două locuri şi la Camera Deputaţilor. Alte două locuri vor fi redistribuite de către BEC. 

REZULTATE ALEGERI Deputaţii şi senatorii din judeţul Teleorman

Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a câştigat un loc în Camera Deputaţilor pe listele judeţului Teleorman. Alţi doi PSD-işti au câştigat câte un loc în Camera deputaţilor. Este vorba despre Adrian Ionuţ Gâdea şi Valentin Gabriel Boboc.

PNL-ul a câştigat şi el un loc de deputat în judeţul Teleorman - Mara Daniela Calista. La redistribuire, Teleorman va avea un loc la Camera Deputaţilor.

La Senat au fost atribuite două locuri: unul va fi redistribuit, iar cel de-al doilea a fost câştigat de către Carmen Daniel Dan.

 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ