Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prună, despre atacurile lui Băsescu, la adresa lui Kovesi: "Întunecarea temporară a raţiunii.."

Wednesday, 28 September 2016, 19:44 Sursă: REALITATEA.NET

Declaraţia lui Trian Băsescu precum că ştia că Laura Codruţa Kovesi a plagiat în teza sa de doctorat a fost catalogată de ministrul Justiţiei drept o întunecare temporară a raţiunii justificată prin implicarea în dosarele penale.

"Pentru mine este într-un fel surprinzător, într-un fel deloc, să văd că politicieni care au ocupat funcţii înalte în statul român, care au fost în poziţia de a face chiar propuneri şi chiar numiri la vârful magistraturii, vin acum şi îi contestă pe cei pe care i-au propus sau i-au numit. Şi atunci iau acest lucru că pe o întunecare temporară a raţiunii care se justifică numai prin implicarea în dosarele penale. Implicare efectivă sau, nu ştiu, potenţială. E păcat că lucrurile se întâmplă aşa şi eu sper că magistraţii care sunt atacaţi să nu se lase impresionaţi de acest lucru”, a declarat ministrul Justiţiei, Raluca Prună.

Deputatul Sebastian Ghiţă a depus, marţi, la Parchetul General, un autodenunţ şi a susţinut că, în 2012, a participat la falsificarea unui raport care să arate că teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ