PSD face sesiune extraordinară pentru pensiile speciale

Tuesday, 14 January 2020, 18:56 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Comitetul Executiv al PSD a decis, în ședința de marți, să convoace o sesiune parlamentară extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale, dar și să trimită scrisori tuturor partenerilor externi, în care să reclame "abuzul" comis de guvernul PNL, prin modificarea legislației electorale cu puțin timp înainte de alegerile locale.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, la finalul ședinței CEx, că propunerea sa a fost acceptată de colegi.

"Am hotărât ca PSD să convoace o sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale, în ultima săptămână din luna ianuarie. Credem cu certitudine că din acest moment nu mai există un motiv din partea guvernului PNL să nu pună în aplicare legea, promovată de PSD și promulgată azi de președintele României, de dublare a alocațiilor copiilor", a precizat Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților.

 

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 19:59:26
Gargara ieftina

Cu scop electoral.Adică tu le infiintezi iar când vin alegerile te prefaci ca le anulezi.După ce trec alegerile iar le înființați?

Alte articole din: Ultimele Stiri