PSD Cluj, ironie grosolană la adresa lui Orban! Ce a trimis filiala condusă de Alexa, prin curier, premierului

Friday, 06 December 2019, 12:54 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

,, Propunerea de intrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atentia ca nu putem sta nepasatori in fata problemelor de viata ale unui om nacajit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care il avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adica jumatate din venituri, traind in post si smerenie tot anul.

Speram sa ii ajunga cele trimise pana cand isi va lua leafa de premier, daca e nevoie, mai trimitem si sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca sa treaca cu bine domnul premier aceasta iarna si sa faca cat mai repede bugetul\"\", scrie PSD Cluj pe Facebook. Mesajul este semnat de Liviu Alexa, președintele PSD Cluj.

În urmă cu doi ani, când nu făcea politică, șeful PSD Cluj, Liviu Alexa, apărea într-o înregistrare video în care bea spirt trecut prin pâine și se adresează locatarilor din blocurile din apropiere cu apelativul „săracilor” sau „sărakilor”.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-06 14:05:31
Doamne, cata subtulitate!

Ce ironie fina! Cata inteligenta! Pentru votantii PSD: alesii vostri sunt mai prosti ca voi! Bucurati-va! Dar sa nu beti spirt!

2019-12-06 14:17:27
rodica

Un mesaj care se doreste "spiritual" dar care de fapt scoate la iveala acelasi comportament suburban al multora din PSD-isti ,din pacate si al multora din liderii lor. Obraznicie,nesimtire,autosuficienta ,continua cu aceeasi atitudine ,nu s-a schimbat NIMIC.

2019-12-06 15:31:14
Amalia

Nici o noutate,e ceva caracteristic PSD-ului, ei s-au bazat întotdeauna pe replici din care rezultă nivelul lor de (ne) educație .

2019-12-06 17:25:52
Moooistii beshedisti ar trebui sa trimita pachete la milioanele de romani pe care iau saracit !!!

Gasca de analfabeti corupti si paraziti !!!

Alte articole din: Ultimele Stiri