Pariul lui Rareș Bogdan: PNL va avea un singur câștigător în lupta electorală pe sectoare

Thursday, 02 June 2016, 10:03, Sursă: REALITATEA.NET

Jurnalistul Realitatea TV, Rareș Bogdan, face o profeție politică pentru Capitală. PNL va avea un singur câștigător în lupta electorală pe sectoare și acela va fi în Sectorul 2.

"PNL va avea un singur câștigător în lupta electorală din București și acela va fi în Sectorul 2", a spus Rareș Bogdan.

Candidatul PNL pentru primăria Sectorului 2 este Dan Cristian Popescu, cotat cu 35,8%, potrivit unui sondaj realizat de Biroul de Cercetări Sociale (BCS),în perioada 10-14 mai, pe un eșantion reprezentativ de 813 persoane cu vârste de peste 18 ani, din sectorul 2. Liberalul este urmat la peste 8 procente de moștenitorul lui Neculai Onțanu, Mugur Mihai Toader (27,5%) din partea PSD-UNPR. Pe locurile trei și patru, s-ar situa Dumitru Pelican (PER) cu 9,9% și Augustin Hagiu de la PRU cu 9,4%.

Toți ceilalți 7 candidați (Radu Cristescu – PMP, Antoneta Bugner – USB, Răzvan Condurățeanu – PSRO, Stelian Damov – ALDE, Gigel Andrabulea – PSD, Cezar Cătălin Marin – PPU și Rodica Dorina Roman – PSR) au obținut sub 4% din intențiile de vot măsurate de BCS. Numărul de absenteiști și nehotărâți se ridică la 41,3%.

Tot ieri, pe 1 iunie, Dan Cristian Popescu a depus la DNA o plângere penală împotriva unui grup infracțional organizat format din fostul viceprimar Toader Mugur Mihai, actualul primar interim, Cristian Lemnaru - directorul general al ADP Sector 2 - și a altor persoane, pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare, conflict de interese și trafic de influență.

“În data de 7 mai, în ziua lansării candidaturii viceprimarului PSD, au folosit atât angajații ADP Sector 2, cât și bunurile aflate în proprietatea instituției, pentru amplasarea de bannere și postere pentru campania electorală a PSD. Cer organelor de anchetă să oprească urgent jaful din bani publici!”, a anunțat liberalul într-un comunicat oficial și o postare pe pagina sa de Facebook.