Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Orban se întâlnește cu ambasadorul SUA

Friday, 08 November 2019, 07:56 Sursă: REALITATEA.NET

Premierul Ludovic Orban are astăzi la ora 13.00 o întrevedere cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. La această întrevedere participă şi vicepreşedintele Comisiei Fiscale şi preşedintele subcomisiei pt informaţii militare din Camera Reprezentanţilor din SUA Terry Sewell.

Nu este prima întâlnire pe care Ludovic Orban o are cu Hans Klemm. Cei doi au avut o întrevedere şi după ce Guvernul condus de Viorica Dăncilă a fost demis prin moţiune de cenzură.

Prezenţa lui Hans Klemm la Palatul Victoria nu este o surpriză. Oficialul american a tinut să discute cu liderii politici care s-au instalat de-a lungul timpului la Palatul Victoria.

În repetate rânduri Ambasada SUA a transmis liderilor politici de la Bucuresti mesaje de susţinere a statului de drept şi a luptei anticorupţie.

Întâlnirea lui Klemm cu Orban, vine la doar o zi după ce liberalii au luat în primire toate ministere şi au susţinut că PSD a golit finanţele ţării. Dar şi în contextul în care aceştia au data sigurări că nu vor modifica nici legile justiției şi nici Codul Fiscal prin OUG.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ