Miron Cozma: Regimurile Iliescu, Constantinescu, Băsescu au fost criminale

Friday, 20 February 2015, 09:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
Reporter: Cine spuneţi dumneavoastră că ar avea morţi pe conştiinţă?
 
Miron Cozma: Păi, luaţi ca preşedinţi, sunt, în ordine, Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu. Plus prim-miniştri, ca Petre Roman şi alţii. Plus miniştri de interne, de justiţie, şefi de servicii secrete, precum Măgureanu şi alţii. Pe funcţiile pe care le-au avut au fost criminali, participanţi la toate evenimentele. Trebuie trtecuţi şi miniştrii care au scos armata. Să nu-i uităm pe Chiţac, Stănculescu, Gelu Voican Voivculescu, Dejeu, Dudu Ionescu. Ultimul, fostul ministru de Interne din timpul ultimei mineriade, Constantin Dudu Ionescu este acum consilierul domnului preşedinte Iohannis. Iar domnul preşedinte Iohannis cred că o să păţească exact ca şi preşedintele Constantinescu, cu marii lui specialişti care l-au dus la pierzanie. Pentru că a fost cea mai penibilă conducere statală, se pare, pe vremea lui Constantinescu. Aş vrea, însă, să vă spun, însă, că pentru Radu Vasile am toată stima. Pentru că Emil Constantinescu a vrut să tragă în noi, a scos armata. Şi, datorită lui Radu Vasile, dar şi datorită mie că am acceptat Pacea de la Cozia, s-au oprit crimele. Deci Radu Vasile a oprit războiul civil, cum să fie criminal?!... Şi nu numai că a a oprit crimele care puteau să se întâmple, dar a avut curajul să mă înfrunte pe mine la Cozia. Ăsta e adevărul, trebuie să recunosc. Eu recunosc şi meritul duşmanilor, dacă sunt corecţi, atâta vreme cât şi eu am pretenţia că sunt om corect.
 
O adevărată ”listă a lui Cozma”. Ar trebui să dovediţi toate aceste acuze grave în instanţă. Aşadar, în concluzie, domnule Cozma...
 
În concluzie, repet: eu nu am morţi pe conştiinţă, dar regimurile Iliescu, Constantinescu, Băsescu au fost regimuri criminale. Este declaraţia mea şi mi-o asum. Să mă dea în judecată, pentru că eu le dovedesc că au omorât oameni.
 

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri