Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mircea Cosma: Nu am afaceri cu Ghiță! Eu am 70 de ani, el 36! El se ocupă de științe noi!

Wednesday, 01 July 2015, 16:14 Sursă: REALITATEA.NET

"Dacă ţineţi cont că eu am 70 de ani, iar Ghiţă are 36 de ani, nu am nicio afacere, eu sunt din Baia Mare şi el este din Ploieşti. Nu am nicio relaţie de afacere, că el se ocupă de ştiinţele noi, noi ne ocupăm de ştiinţele vechi”, a declarat Mircea Cosma, miercuri, întrebat despre relaţia sa cu Sebastian Ghiță. El a mai spus că nu are "o relaţie cu DNA" şi că nu se puteau da "tigăi în Basarabia în campania electorală", aşa cum a fost acuzat Ghiţă.

"Sunt invenţii anumite interpretări ale discuţiilor telefonice, adică apare Nenova, nu este vorba de Leova, unde sunt cetăţean de onoare şi unde în centrul oraşului este un bust al lui Ştefan cel Mare pe care l-am făcut eu cadou", a mai spus Cosma.

Întrebat dacă s-au dat tigăi în Republica Moldova, Cosma a explicat: "Nici nu ştiai cui să i le dai, chiar dacă voiai. Nu are nimeni situaţiile cu cetăţenilor cu dublă cetăţenie din Moldova". Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a mai spus că niciodată nu a fost întrebat la DNA despre Victor Ponta. Şeful CJ Prahova, Mircea Cosma, şi deputaţii Vlad Cosma şi Sebastian Ghiţă se află sub control judiciar în dosarul în care DNA Ploieşti anchetează modul de derulare a cont

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ