Coronavirus - România: 1760 de cazuri confirmate

Membru PSD, despre Ponta: E acea rudă care ne-a făcut de ruşine şi cu care nu vrem să ne afişăm

Wednesday, 21 January 2015, 21:15 Sursă: REALITATEA.NET

Ionuţ Ştefanovici, membru PSD Iaşi de câţiva ani, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că speră ca premierul Victor Ponta să nu vină sâmbătă la Iaşi, la manifestările de Ziua Unirii, pentru a nu risca să fie fluierat de către ieşeni.

Ştefanovici afirmă că "fluierăturile de Iaşi cântăresc foarte greu în cariera unui politician", el amintind de ceea ce s-a petrecut pe 24 ianuarie 2011 în Piaţa Unirii din Iaşi, când Traian Băsescu a fost huiduit copios, inclusiv în momentul în care s-a intonat imnul de stat sau când au fost depuse coroane de flori.

"Prezenţa domnului Ponta la Iaşi este cu totul inoportună la acest moment. De ce să nu recunoaştem că ieşenii îl aşteaptă pe preşedintele României? Mai mult, prezenţa domnului Ponta la Iaşi pe 24 ianuarie ne va pune pe toţi într-o poziţie ingrată. Este acea rudă care ne-a făcut de ruşine şi cu care acum nu vrem să ne afişăm”, a spus Ştefanovici.

Reprezentantul PSD invocă faptul că Iaşiul a avut o slabă reprezentare la nivel guvernamental în timpul guvernării Ponta şi că actualul Executiv nu a sprijinit suficient proiectele oraşului.

"Ostilitatea de care va avea parte Victor Ponta va fi pe deplin îndreptăţită. De data asta, nu o vom putea acoperi cu aplauze”, a mai precizat Ştefanovici, care a mai spus că nu înţelege de ce şeful PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, l-a sfătuit pe Ponta să vină la Iaşi pe 24 ianuarie.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ