Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coldea confirmă: Dragnea, prezent la ”tăierea porcului” de la SRI

Thursday, 05 April 2018, 18:52 Sursă: REALITATEA.NET

Șeful Comisiei de control al SRI a afirmat că Florian Coldea ar fi confirmat participarea lui Liviu Dragnea, George Maior și Sebastian Ghiță la întâlnirea care a avut loc la o vilă de protocol a SRI.

”A spus că a existat un astfel de eveniment, înainte de Crăciun. Au participat peste zece persoane. Nu vrea să detalieze numele. A fost rugat doar să confirme unele persoane despre care le știm și le-a confirmat. Ghiță, Dragnea, Maior, Coldea, parteneri externi și domnul Ponta. Toate aceste persoane erau beneficiari ai SRI. N-a fost nicio tăiere de porc”, a declarat Claudiu Manda. 

Coldea nu a răspuns dacă la întâlnire a participat și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. În prealabil, George Maior, fostul șef SRI, confirmase prezența lui Kovesi alături de Dragnea la acest eveniment.

”Cred că Maior a confirmat la momentul respectiv despre prezența lui Kovesi și a Liviei Stanciu. Când l-am întrebat (pe Florian Coldea, n.r.) care au fost acele persoane, printre numele enumerate sunt cele de mai sus. La întrebarea despre doamna Kovesi, dacă a fost sau nu, nu a răspuns și nici noi nu am insistat să ne confirme sau nu”, a precizat Claudiu Manda.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ