Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iohannis, un nou atac la Guvern: Măsurile PSD ne vor costa pe toți. Promisiunile, doar pe hârtie

Wednesday, 12 June 2019, 10:30 Sursă: REALITATEA.NET

Klaus Iohannis a precizat că Guvernul a făcut sute de modificări în Codul Fiscal care au afectat economia.

”PSD a neglijat total investițiile”, a afirmat Iohannis, adăugând ca nimic nu este mai periculos decât lipsa încrederii.

”Lipsa încrederii reducere investițiile. Guvernul actual este deplorabil. Măsurile PSD ne vor costa pe toți”, a mai spus acesta, explicând că Guvernele PSD au avut o singură grijă: justiția.

Șeful statului a mai spus că creștere economică este amăgitoare și că avem cea mai mare inflație din Uniunea Europeană. ”Vulnerabilitățile se adâncesc, plătim nota de plată a guvernării dezastruoase. Solicit Guvernului să ia rapid măsuri”, a mai spus acesta.

”România are nevoie mai mult decât oricând să revină la realism și la un dialog fundamentat pe echilibru în privința deciziilor de politică economică. În afaceri ca și în politică promisiliule trebuie să fie urmate de rezultate. Am văzut cu toții deja celebrul program de guvernare unde pe hârtie apar sute de kilometri de autostradă, investiții în școli, dar în fapt acestea au rămas doar promisiuni. În schimb, nu există în acel program de guvernare vreo referire la sutele de modificări din legislația fiscală care putem să spunem elegant că au afectat economia și au dat peste cap planurile de afaceri”, a detaliat Iohannis.

Președintele a afirmat că în Guvern s-au perindat persoane care au sacrificat dezvoltarea României pe termen lung și că își dorește ca deciziile guvernului să nu mai trateze mediul de afaceri ca pe un subiect pasiv obligat să se conformeze.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ