Ghiță: Mi se interzice să părăsesc Ploieștiul pentru a fi umilit. Am interdicție de a vorbi cu Ponta

Wednesday, 24 June 2015, 13:02, Sursă: REALITATEA.NET

Deputatul Sebastian Ghiță a spus, miercuri, la ieşirea de la DNA Ploieşti, că o parte din dosarul său se referă la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014 şi că are interdicţia de a vorbi cu premierul Victor Ponta, el susţinând că este un dosar politic care vizează ”dărâmarea acestui guvern”, scrie Mediafax

Adaugă părerea ta

Deputatul Sebastian Ghiță a spus, miercuri, la ieşirea de la DNA Ploieşti, că o parte din dosarul său se referă la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014 şi că are interdicţia de a vorbi cu premierul Victor Ponta, el susţinând că este un dosar politic care vizează ”dărâmarea acestui guvern”.

El a declarat, la ieşirea de la DNA Ploieşti, unde a stat aproximativ două ore, că o parte din dosarul său vizează alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, pe care PSD a încercat să le câştige. ”O parte din dosar vizează alegerile prezidenţiale. Nu îmi cer scuze şi nu îmi pare rău că Partidul Social Democrat, Victor Ponta, eu, mulţi alţii am încercat să obţinem încrederea electoratului pentru funcţia de preşedinte al României. Am pierdut aceste alegerei prezidenţiale şi trebuie să oprim odată acestă regulă că după ce pierdem alegerile ceilalţi sunt distruşi, umiliţi, târâţi prin procuraturi, li se ameninţă familiile, li se sechestrează firmele lor, ale familiei, ale prietenilor, li se fac percheziţii mamelor şi aşa mai departe. Este o chestiune groaznică şi cred că trebuie să luptăm contra ei toţi. Eu unul o să o fac. Am interdicţie să vorbesc cu domnul Victor Ponta”, a declarat Sebastian Ghiţă. El a mai spus că ”nu îl poate influenţa pe primul-ministru să îşi dea demisia atunci când doresc procurorii”.

”Discuţii, întâlniri, ameninţări, luări la rost care vizau demisia primului ministru Victor Ponta. Nu-l pot influenţa pe primul-ministru să îşi dea demisia atunci când doresc procurorii, nu am această influenţă asupra primului ministru al României chiar dacă dânşii cred asta. Nu o să intru în detalii pentru că mai sunt multe alte lucruri pe care trebuie să vi le spun”, a adăugat Ghiţă. Deputatul a mai susţinut că acest dosar penal este unul politic, care vizează ”dărâmarea Guvernului”. Sebastian Ghiţă a mai susţinut că a primit şi interdicţia de a-şi exercita mandatul de deputat şi că toate aceste măsuri sunt abuzive şi înalcă drepturile cetăţeanului.