Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gabriela Firea, despre protestul de duminică: O manifestare ilegală

Monday, 06 November 2017, 22:48 Sursă: REALITATEA.NET

"Un protest al cetăţenilor care au vrut să exprime o nemulţumire a fost confiscat de către reprezentanţii politici şi nu cred că este normal.(..) În orice democraţie votul cetăţenilor este sfânt şi nu poate fi modificat decât tot de cetăţeni, tot prin vot, nu prin dezinformări, nu prin manipulări, nu prin mitinguri neautorizate. Practic, oamenii politici care clamează atât de mult legalitatea şi care s-au aflat pe stradă au participat la o manifestare ilegală", a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Câteva mii de persoane s-au strâns, duminică seară, în Piaţa Victoriei din Capitală şi au plecat apoi în marş către Palatul Parlamentului, aceştia manifestând şi la sediul Ministerului Justiţiei faţă de modificările aduse proiectului legilor justiţiei.

Manifestanţii au scandat ”Justiţie, nu corupţie”, ”PSD, ciuma roşie", Nu vrem să fim o naţie de hoţi” sau ”Jos Guvernul”. La protest au participat şi Dacian Cioloş, fost premier, Vlad Voiculescu, ministrul al Sănătăţii, anunţându-şi prezenţa şi reprezentanţi si PNL.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ