Fiul Vioricăi Dăncilă, mesaj dur pe Facebook împotriva președintelui Iohannis

Wednesday, 17 January 2018, 12:30 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Victor Dăncilă, fiul premierului propus de PSD, scria pe Facebook în februarie 2017, când mama sa condamna la Bruxelles protestele masive împotriva Ordonanţei 13, un mesaj împotriva președintelui Klaus Iohannis.

Fiul Vioricări Dăncilă, premierul propus de PSD, este un opozant al președintelui Iohannis și un susținător al guvernării PSD, așa cum arată mesajele și pozele postate de pagina sa de Facebook.

Cine este Victor Dăncilă? Absolvent al Liceului Teoretic din Videle şi al Universităţii Ecologice din Bucureşti, Victor Dăncilă urmează tradiția familiei și este angajat al OMV – Petrom, unde tatăl său este manager, iar mama sa a lucrat în trecut ca inginer. 

În februarie 2017, când mama sa condamna la Bruxelles protestele masive împotriva Ordonanţei 13, Victor Dăncilă a postat pe Facebook un mesaj cu foarte multe majuscule și dezinformări împotriva președintelui Klaus Iohannis.

„Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor şi Salariului Minim.

Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu!”, a scris Victor Dăncilă.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri