Ponta mai publică o fotografie cu Dragnea, Kovesi şi Maior: "Pilot nebun gata să distrugă tot"

Thursday, 20 September 2018, 15:20, Sursă: REALITATEA.NET

Victor Ponta mai publică o fotografie cu Statul Paralel! Acesta a postat pe pagina sa de Facebook o imagine în care Liviu Dragnea este alături de Laura Codruta Kovesi şi George Maior. 

Adaugă părerea ta

O nouă fotografie ”pierdută” cu șeful PSD a apărut pe Facebook: Liviu Dragnea, la masă cu Laura Codruța Kovesi, George Maior și Gabriel Oprea, plus o persoană neidentificată. Poza, care pare decupată, a fost publicată de Victor Ponta, cu doar o zi înainte de CEx al PSD.

Fostul premier a oferit astfel muniție criticilor lui Dragnea, în cel mai dificil moment al acestuia. 

Redăm postarea lui Victor Ponta: 

"Pt membrii CEX al PSD - pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea ! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii!

Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel , nici contra abuzurilor , nici ca sa-si apere colegii ! Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti !

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Tutuianu, Stanescu , Ciolacu, Mocioalca, Neacsu etc nu are absolut nicio legatura cu Iohannis, SRI, Soros bla bla - este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot!

Cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false!", a scris Ponta, pe Facebook.

Amănuntul straniu din poza virală a zilei. Ce se vede pe mâna lui Kovesi, la masa cu Dragnea