Dragnea: Am auzit că unii de la PNL și USR vor să îi facă plângere penală lui Dăncilă

Sunday, 13 May 2018, 23:24, Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că a auzit o serie de scenarii printre care şi unul în care unii membri ai PNL şi USR, prin nişte ONG-uri, ar vrea să îi facă o plângere penală premierului Viorica Dăncilă, precizând că speră să nu se treacă această linie roşie.

Adaugă părerea ta

"Am auzit tot felul de scenarii. Discuta cu nu ştiu ce ONG-uri să-i facă plângere penală doamnei prim-ministru. Nu domnul preşedinte. Unii de la PNL, de la USR. Eu mă rog la Dumnezeu să nu se ajungă acolo. Eu cred există o linie roşie peste care nu trebuie să se treacă. S-a trecut când era Victor Ponta prim-ministru. Eu zic că a fost suficient. Eu zic că trebuie să înţeleagă că au fost alegeri în România, că este o majoritate solidă care guvernează şi care guvernează bine. Efectele au început să se simtă şi să fie din ce în ce mai bune. Cine vrea să candideze la anul la prezidenţiale să îşi ia voturi pe ceea ce face, nu atacând Guvernul şi nu încercând să dărâme Guvernul României ales în mod legitim. Sper să nu se întâmple asta pentru că toată lumea are nevoie de stabilitate. Mă rog la Dumnezeu să nu se ajungă acolo, ca să fie bine, să nu fie rău, citând un clasic în viaţă", a afirmat Liviu Dragnea, într-o emisiunea difuzată, duminică seara, de postul România Tv.

Liderul social-democrat a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis transmite în vizitele sale externe, la ambasade, faptul că Guvernul "nu este bun", că în România nu se fac investiţii, că în ţara noastră sunt penali, dar că planurile şefului statului "nu o să-i iasă".

"Eu înţeleg că transmite la ambasade, peste tot. A venit un ambasator şi îmi spunea «noi am primit informaţia că de fapt voi îl atacaţi pe preşedinte» şi răspunsul celui de la Guvern a fost foarte clar «dar voi vă uitaţi la televizor, adică noi primit pietre în cap şi noi suntem cei care îl atacăm?» Adică cum îl atacăm? Poate ricoşează piatra din capul nostru şi o ducem înapoi. Eu înţeleg că prezintă cifre în afară şi cei din afară spun da Guvernul nu e bun, România stă prost economic, în România este instabilitate, nu fac investiţii, mai sunt şi penali, eu fiind singurul care sunt gulerul alb. Numai că nu o să-i iasă", a completat Liviu Dragnea.

Dragnea, despre Iohannis: Incită la violenţă. Poate să reprezinte un atac la siguranţa naţională