Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluiri din dosarul Microsoft: tot ce a scris Gabriel Sandu - ora 22.00

Thursday, 29 January 2015, 12:17 Sursă: REALITATEA.NET

Elena Udrea a fost adusă de anchetatori, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Udrea, a declarat, la ieşirea de la DNA, unde a stat mai mult de patru ore, că nu putea să menţioneze, în declaraţia de avere, ceva ce aparţinea fostului soţ, respectiv lui Dorin Cocoş, dacă acesta nu îi spunea.

Tot astăzi, Adriean Videanu a fost reţinut de DNA pentru 24 de ore în dosarul Alinei Bica.

"Să fie întrebat domnul Cocoş", a adăugat ea, după ce a fost întrebată în legătură cu acuzaţiile de spălare de bani şi fals în declaraţii de avere, care ar fi motivele chemării sale la DNA.

Vei descoperi TOT ce le-a spus procurorilor fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, despre colegii de Guvern in dosarul Microsoft si vei afla ce probe exista in dosarul Retrocedarilor abuzive - cu exemple din Bacau, Brasov si Covasna

BONUS: stenograme din Caracatita de la ANRP

Cum arată caracatiţa care a acaparat România dar este tot mai slăbită din cauza anchetelor Microsoft, EADS, Loteria, Diaspora, Petrom-Rompetrol, Retrocedări abuzive şi CFR Marfă, dar şi a intereselor baronilor?

Răspunsurile astă-seară, de la ora 21.00 la 24.00, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la „Jocuri de Putere”, la Realitatea TV!


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ