Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dosar penal in rem în cazul deputatului Cătălin Rădulescu! Parchetul General s-a autosesizat

Wednesday, 15 March 2017, 09:18 Sursă: REALITATEA.NET

Oamenii legii s-au autosesizat după ce Cătălin Rădulescu a declarat, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Adevărul, că protestatarii din Piața Universității ar trebui alungați cu tunuri cu apă, dar și că, în caz de nevoie, și-ar folosi mitraliera AKM pe care o deține pentru a apăra integritatea României. 

”Nicio lege a graţierii pe mine nu mă ajută cu absolut nimic.Voi puteti sa vorbiti datorita mie in tara asta, datorita mie, ca noi am avut curaj atunci, in '89. Ca daca nu, erati inca in regimul comunist. Daca vreodata mai vine cu vreo idee sa transforme statul sunt pregatit sa ies cu arma sa trag. Pentru ce se mai duc oamenii in Piata Victoriei si pentru ce noi nu iesim impotriva lor cu tunurile de apa?!", a declarat Rădulescu.

Totodată, Asociația 21 decembrie 1989, formată din participanți la Revoluția din 1989, l-a denunțat la Parchetul General pe deputatul PSD Cătălin Rădulescu, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Sesizarea Parchetului s-a făcut în urmă cu aproximativ o lună, Rădulescu fiind acuzat că a organizat, în calitate de lider FSN Argeș, mai multe delegații care s-au deplasat în Capitală pentru a participa la contramanifestații.

De asemenea, o anchetă privind armele deținute de Cătălin Rădulescu a fost deschisă și de către IPJ Argeș.

Cătălin Rădulescu s-a aflat în atenția publică în ultimele zile după un interviu în care a afirmat că protestatarii din Piața Victoriei ar trebui alungați cu tunurile de apă și că deține o pușcă mitralieră pe care a folosit-o la Revoluție.

Acesta a fost condamnat, în 2016, la un an și șase luni de închisoare cu suspendare după ce a fost găsit vinovat de dare de mită. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ