Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Denunţătoarea lui SEBASTIAN GHIŢĂ: Sarcina de partid şi cea impusă de premier a fost luată în calcul

Thursday, 15 May 2014, 19:31 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit denunţului depus de aceasta la DNA, Ghiţă ar fi făcut şi trafic de influenţă pentru ca plăţile către companiile sale să fie făcute preferenţial. Mai mult, Carmen Roşu îl acuză pe deputat de şantaj. Aceasta susţine că a primit mai multe telefoane de ameninţare de la Ghiţă şi, într-un final, la presiunile sale, postul i-a fost reorganizat.

Contactat de Realitatea TV, deputatul PSD nu a dorit să comenteze momentan acuzaţiile.

Într-o intervenţie la Realitatea TV, însă, Carmen Roşu a continuat dezvăluirile. "Am trăit un coşmar. Dacă nu se vor lua măsuri pentru depolitizarea funcţiilor din managementul fondurilor europene, dacă toate forţele politice nu-şi vor da acordul şi nu vor semna un pact de neagresiune şi cooperare în zona managementului fondurilor europene, programele se vor suspenda din nou", a spus Carmen Ghiţă, în emisiunea "Deschide lumea".

Sebastian Ghiță, DENUNȚAT la DNA pentru TRAFIC DE INFLUENȚĂ și ȘANTAJ


Întrebată când a simţit nevoia să meargă la Parchet şi să facă plângere, Carmen Roşu a răspuns: "În momentul în care am avut încredere în autorităţile statului. De fapt, tot timpul am avut încredere, pentru că toată activitatea mea a fost supusă acestor verificări şi a trebuit să respect nişte norme de drept şi regulamente ale Comisiei Europene în principal."

Pe de altă parte, întrebată dacă, după ce a făsut plângerea la Parchet, au mai existat presiuni din partea lui Sebastian Ghiţă, aceasta a declarat: "Postul mi-a fost reorganizat. Teodorovici a pus în aplicare solicitarea domnului premier. Ca atare, sunt în proces cu Ministerul Fondurilor pentru acest abuz. În continuare cred că fiecare poate să-şi găsească locul în această ţară. Teodorovici a primit ordin de la premierul Ponta. Eu am lucrat cu domnul ministru Teodorovici în Ministerul Finanţelor, ne cunoaştem de foarte multă vreme, a fost pus într-o situaţie nu tocmai plăcută, dar sarcina de partid şi cea impusă de premier a fost luată în calcul."

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ