Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dan Vasile Mihale: De ce cere PSDragnea desecretizarea protocoalelor DNA-SRI

Sunday, 18 March 2018, 13:58 Sursă: REALITATEA.NET

Comisia condusă de fostul ministru "altă întrebare" se reunește, pe 19 martie, pentru a dezbate acele articole din legile justiției care au fost declarate neconstituționale de CCR, asta după ce, săptămâna trecută, respectiva comisie nu a reușit să voteze niciun amendament, după trei ore de dezbateri.

Haotica Opoziție a sesizat că PSD-ALDE încerca să introducă în dezbatere alte amendamente care nu aveau legătură cu cele reclamate de CCR. Tipic pentru PSD-ALDE! Amendamente incriminate de Opoziție vizau scoaterea președintelui din circuitul de numire-revocare a șefilor din justiție.

Simultan cu aceste manevre oneroase din Comisia Iordache, liderii PSD-ALDE, prin marionetele din Guvern și alte instituții, au continuat asaltul asupra justiției, cerând isteric desecretizarea protocoalelor de colaborare dintre SRI și alte instituții, după interviul-manipulare cu celebrul fugar Sebastian Ghiță, difuzat simultan de patru televiziuni, inclusiv de televiziunea națională, care trăiește din banii contribuabililor și a cărei prestație este, în general, discutabilă.

Asaltul asupra justiției este total. Victor Ponta, considerat pe vremuri un mare mincinos, acum este credibil. Statul paralel a fost în tot și în toate, iar PSD a fost, din 2009 încoace, moțul statului paralel. Cu alte cuvinte, de un deceniu încoace, România a fost condusă de statul paralel, iar cei care nu au fost în arcul puterii și în combinația toxică politic-servicii au fost niște perdanți. Un nou tip de nomenclatură! Ce spectacol grotesc!

Și toate acestea se întâmplă cu un singur scop: compromiterea șefei DNA și exonerarea unor nefericiți aflați conjunctural la butoanele puterii de răspunderea penală. Doar despre asta este vorba, nu despre altceva. Așa-zisa reformă din justiție s-a făcut doar pentru clienții politici. La fel și grațierea mascată, numită recurs compensatoriu, care s-a adresat, exclusiv, tovarășilor politici, dar de care au beneficiat și alte sute de hoți, pedofili și violatori.

Pentru niște neica-nimeni, cu pretenții de demnitari și apucături de borfași, România se întoarce în timp, la dictatură,  și riscă parcursul euroatlantic.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ