Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum vor pierde actualele partide alegerile din 2016. De ce n-a fost detensionat conflictul ruso-turc

Wednesday, 25 November 2015, 16:38 Sursă: REALITATEA TV

În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte „Jocuri de Putere” pentru a descoperi de ce riscă atât PSD, cât şi PNL să fie măturate de pe scena politică dacă nu se reformează din temelii. Rareş Bogdan şi Iosif Boda analizează scenariul unei mutaţii posibile în comportamentul de vot al românilor, ale cărei semnale s-au văzut cu ocazia protestelor de stradă şi a instalării Guvernului „Cioloş”. PSD şi PNL în faţa examenului de capacitate. Cine, ce presiuni face asupra premierului?

Iar de la ora 22.00, Mircea Geoană şi Dumitru Borţun îţi spun de ce nu a reuşit întâlnirea de urgenţă a Consiliului NATO să detensioneze conflictul dintre Rusia şi Turcia. Ce va face Vladimir Putin pentru a-şi păstra aderenţa internă? Până unde vor merge aliaţii turcilor pentru a-l convinge să renunţe la acţiuni provocatoare? Ce se ascunde în spatele războiului nervilor? Ce eficacitate are războiul mediatic?

NU RATA de la ora 23.00 reîntâlnirea cu Marian Munteanu, care va vorbi despre IDENTITATEA ROMANEASCA si un program de reformă morală a societăţii româneşti. Mai poate fi schimbat comportamentul social al actualelor partide? Cine trebuie să fie actorii schimbării? Ce riscă România dacă nu reuşeşte să-şi revoluţioneze moravurile? Care sunt plusurile dar si minusurile romanilor?

Răspunsurile astă-seară, la „Jocuri de Putere”, pe Realitatea TV si Realitatea FM de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi!
Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ