Crin ANTONESCU la “Jocuri de Putere”, ora 22.00

Tuesday, 27 May 2014, 19:03, Sursă: REALITATEA.NET

Liderii dreptei sunt obligati sa ingroape un sfert de secol de orgolii personale care au dus la faramitare si sa-l aleaga dintre ei pe omul care il poate invinge pe Victor Ponta in cursa prezidentiala. Cine va fi acesta? Care sunt sansele de izbanda?

Adaugă părerea ta

In aceasta seara, de la ora 22.00, Crin Antonescu aduce la “Jocuri de Putere” toate argumentele care-i vor scoate pe nehotarati la urne pentru a fauri o noua Romanie. Ce-i dezbina pe lideri dreptei? Care sunt punctele lor comune? Cine are cele mai mari sanse sa-i reteze lui Ponta visele de marire? Este posibila schimbarea candidatului PNL la prezidentiale? Are vreun rol Traian Basescu in ecuatia "salvarii natiunii" in urma unificarii dreptei? De ce a parasit PNL grupul ALDE din Parlamentul European pentru a se alatura Grupului Popularilor Europeni? Ce primesc liberalii si Romania in urma acestei afilieri in regim de urgenta?Se afla Romania din nou in pericolul transformarii intr-un stat politienesc?

Iar de la ora 23.15, doi menestreli ai sperantei intr-o tara mai curata si intr-o clasa politica mai morala ii spun lui Rares Bogdan cine poate readuce increderea intr-un viitor mai prosper. Afla de la Radu Moraru si Oreste Teodorescu daca Romania este un poligon de incercare pentru serviciile de informatii si cine le poate reda tara celor care ii lucreaza pamantul.

Numai la “Jocuri de Putere”, cu Rares Bogdan de la ora 22.00 la Realitatea TV