Cozmin Gușă vorbește la ora 20:00 despre situația explozivă din politica românească

Saturday, 30 November 2019, 14:34 Sursă: Realitatea.NET

Consultantul politic Cozmin Gușă va interveni în direct, la ora 20:00, la Realitatea PLUS, pentru a comenta subiectele fierbinți ale momentului din politica românească.

Adaugă părerea ta

Ce șanse are echipa interimară Ciolacu - Stănescu să redreseze situația din PSD? Care sunt planurile președintelui Klaus Iohannis anti-PSD? Este nevoie în PSD de "nume noi, fețe noi, precum Cozmin Gușă sau Vasile Dîncu", după cum a spus jurnalistul Ion Cristoiu? 

Cozmin Gușă va răspunde și va discuta elaborat aceste subiecte, la ora 20:00, la Prime Time News, jurnal prezentat de Delia Vrânceanu.

Comentarii Existente
2019-11-30 16:13:06
un roman

Mai bine TACi.....

2019-11-30 21:15:55
Leonard

Care sunt cetatenii nevinovati tarati in justitie? Familia Cosma Pesedescu din Ploiesti? Ponta? Hrebenciuc? Pai astia sunt toti niste infractori, impreuna cu judecatorii care i-au achitat din motive de SPAGA sau de COMPLICITATE....sau PROSTIE PURA in sensul solidarizarii tovarasilor judecatori cu tot ceea ce provine din comunism...ca asa sunt ei....pro spagari si pro comunisti....ei, majoritatea judecatorilor din Romania. CEI corecti, cam putini, sunt huliti de Antena 3, Romania TV, Hoandra, Gusa si alte lepre locale! Bai derbedeilor! Complet legala colaborarea dintre SRI si justitie in cadrul eliminarii coruptiei. Cu ce vreti sa se ocupe SRI? De ce nu trebuie sa aiba un rol in combaterea coruptiei? Pentru ca e contrar cui? Constitutiei facute de Iorgovan pentru apararea crimelor si hotiilor comise de gastile comuniste? Codului penal facut tot de gastile de banditi de sorginte comunista? Sau de prostul INTERESAT numit Predoiu, care azi dovedeste ca e destul de apropiat de infractori...si de "drepturile" lor! Bai mortaciunilor, Hitler scapa de voi scurt, in maxim 72 de ore, nenorocitilor! Borfasi ordinari, asta sunteti! Gusa, du-te invartindu-te cu PSD in brate. Le doresc multa puscarie membrilor acestei gasti de infractori si derbedei. Ciuma rosie ar trebui pusa pe foc....la propriu....adica sa le dam foc acestor imputiti de comunisti. In vazul prostilor care i-au votat. Huooooo!!

2019-11-30 23:50:30
Maria Ciobanu

Situația explozivă este în creierul bolnav și ciumat al lui Gusa! Un hoțoman șmecher!

2019-12-01 13:51:49
Taranistu

Dancu si Gusa fețe noi! Sunt fete scoase la produs, evident voturi.

Alte articole din: LOCAL