Ce spune Sebastian Ghiță despre întâlnirea cu Cozmin Gușă și fotografia cu Kovesi

Friday, 25 January 2019, 08:25, Sursă: REALITATEA.NET

Sebastian Ghiță a intervenit, joi seară, la Antena 3 pentru a comenta fotografia în care apare la Belgrad, alături de jurnalistul Dan Andronic și Cozmin Gușă, dar și despre imaginea pe care o are cu Laura Codruța Kovesi.

Adaugă părerea ta

Sebastian Ghiță are o poză compromițătoare cu Laura Codruța Kovesi, pe care a refuzat să o facă publică, însă a precizat că dacă procurorii o vor cere, va fi obligat să o prezinte.

„Poza ar putea ajunge la sectia de investigatii a magistratilor. Si eu voi fi audiat, de aici din Belgrad. Daca procurorii imi vor cere, voi pune la dispozitie orice proba”, a declarat Sebastian Ghiță.

În ceea ce privește întâlnirea avută cu Cozmin Gușă și Dan Andronic, Sebastian Ghiță spune că nu a fost o întâlnire „pentru a pune țara la cale”

„Oamenii se întâlnesc și fără să puna țara la cale. Se întâlnesc din curiozitate, din prietenie. Cozmin Gușă a venit pur și simplu din curiozitate. Dânsul mai vine prin Belgrad pentru că sunt concursuri de judo și este președinte al Federației de Judo. E momentul ca toată această agresivitate și agresiune să se reducă puțin. Vremurile lui Kovesi, în care romanii erau împotriva românilor au trecut”, a precizat Ghiță.

Eu în Serbia am primit definitiv azil politic. Asta îmi dă drept deplin ca cetățean, în afară de a vota. De aceea au venit mulți și m-au vizitat”, a mai spus Ghiță.