Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cătălin Ivan cere înlocuirea lui Sebastian Ghiță din comisia pentru controlul SRI

Wednesday, 28 January 2015, 18:50 Sursă: REALITATEA.NET

"Membrii PSD nu au uitat felul în care Sebastian Ghiţă a plecat din partid, jignind membrul fondator, jignind membri de partid. Ne-a jignit pe toţi şi a plecat spunând că îşi va face un alt partid curat în antiteză cu PSD-ul. Dacă este atât de ruşinat de perioada în care a aparţinut acestui partid, să renunţe la toate funcţiile pe care acest partid i le-a dat. La funcţia de deputat nu poate să renunţe pentru că a fost ales, dar funcţia de membru în Comisia de supraveghere a SRI este o funcţie pe care PSD-ul o deţine în urma algoritmului de alocare a posturilor din Camera Deputaţilor. Acel post este al PSD-ului şi nu al lui Sebastian Ghiţă", a spus Ivan, la DESCHIDE LUMEA.

"Sper să discutăm la CEx cine îi va lua locul lui Sebastian Ghiţă în comisia de supraveghere pentru că este foarte important în contextul actual. Este obligatorie înlocuirea lui Ghiţă. Este un drept al partidului de a-şi numi acolo membri de partid", a mai spus Ivan.

Ivan: Sunt cel mai puternic contracandidat al lui Victor Ponta

Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, a declarat, sâmbătă seara, la Realitatea TV, că este "cel mai puternic contracandidat al lui Victor Ponta", opinând că "odată ce ai pierdut, trebuie să dai șansa partidului să vină cu oameni noi, cu alte fețe", în caz contrar, varianta fiind una "perdantă".

"Sunt cel mai puternic contracandidat al lui Victor Ponta. Sunt cel mai puternic pentru ca sunt singurul. O spun fara falsa modestie. Nu și-a mai anunțat nimeni candidatura (...) Eu cred că, odată ce ai pierdut, trebuie să dai șansa partidului să vină cu oameni noi, cu alte fețe (...) Varianta de a veni în fața alegătorilor cu același om, care a pierdut, este o varianta perdantă", a declarat Cătălin Ivan.

Pe de altă parte, europarlamentarul PSD precizat că nu crede că este normal ca partidul să fie șantajat de ministrul de Interne, Gabriel Oprea, care a declarat, de altfel, că "susține partidul doar dacă este premier Victor Ponta".

"Am văzut și vedem cu toții că, practic, ne agățăm de guvernare. Am ajuns la mâna UNPR, care ne șantajează. Am citit și eu, am văzut că domnul Oprea susține PSD doar pentru Victor Ponta, altfel, are alte uși deschise", a mai afirmat Cătălin Ivan.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ