Băsescu, dezvăluiri UIMITOARE. A cui este Fundaţia căreia Ponta vrea să dea vila de la Snagov

Thursday, 30 October 2014, 23:49, Sursă: REALITATEA.NET

Traian Basescu a declarat, joi, ca nu sta "cu caciula in mana" in fata premierului Victor Ponta, ca sa ii dea "o casa din cele sapte ale lui" dupa terminarea mandatului de presedinte, afirmand ca vila de la Snagov pe care o ceruse ca locuinta de protocol va fi atribuita unei fundatii a Dacianei Sarbu.

Adaugă părerea ta

Invitat la postul B1TV, Traian Basescu a acuzat postul Romania TV ca dezinformeaza pe acest subiect.

"Eu n-am cerut o vila anume, eu am cerut o locuinta de protocol si cu un birou, cum scrie legea. Presedintele in functie nu are dreptul sa ramana in locuinta pe care a avut-o ca presedinte decat 2 luni. Nu stau cu caciula in mana la Ponta, ca si cand mi-ar da o casa din cele 7 ale lui", a declarat presedintele, citat de Ziare.com, spunand ca orice fost sef al statului are dreptul, conform legii, la o locuinta de protocol in care sa i se asigure securitatea.

Traian Basescu a afirmat ca jurnalistii de la "postul lui Ghita (Sebastian Ghita, deputat PSD, n.red.) " nu spun adevarul.

"Ei mint! Am inteles ca as fi cerut eu 2 vile... N-am cerut decat locuinta de protocol, spatiu de birou si atat", a subliniat el.

Traian Basescu a afirmat ca a "inteles" ca europarlamentarul PSD Catalin Ivan "a facut o fundatie cu Daciana Sarbu", iar "Ponta vrea sa dea lui Ivan si Dacianei Sarbu aceasta vila, ca sa isi puna sediul fundatiei".