Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anca Alexandrescu, despre reacția lui Victor Ponta după primul episod al interviului cu procurorul Negulescu: „Ponta nu era decât un pion într-o poveste și asta e și acum”

Wednesday, 19 August 2020, 11:41 Sursă: Realitatea PLUS

Autor: Zbirnea Andrei

Inițial, textul lui Victor Ponta conținea următorul pasaj:

„Mafia reacționează asa cum a făcut mereu : Un interlop - Portocala Negulescu- este scos la televizor de niște infractori - pentru banii murdari dați de Guvernul Orban care se teme de PRO Romania / dupa Dragnea, Portocala si alți pungași probabil o sa-l scoată si pe Dincă ucigașul sa ne înjure!” (conform Hotnews.ro)

După editare, pasajul a devenit:

„In 2020 Mafia reactioneaza asa cum a facut mereu : acelasi interlop - Portocala Negulescu- este scos din arest si dus la televizor de niste infractori - pentru banii murdari dati de Guvernul Orban care se teme de PRO Romania / dupa Portocala si alti pungasi probabil o sa-l scoata si pe Dinca ucigasul sa ne injure ! Asta arata ca se tem de noi ! Si ca facem bine ce facem! ”

Jurnalista Realitatea PLUS a vorbit pe larg despre „parcursul de trădări al lui Victor Ponta”.

Anca Alexandrescu: „Eu am avut senzația că Ponta și-a editat postarea. Dacă deschizi acum contul lui Ponta de Facebook, nu mai apare numele lui Liviu Dragnea. Ar trebui să îl întrebe cineva pe Ponta de ce a simțit nevoia să-și editeze postarea. Este în stilul domnului Ponta: l-a luat gura pe dinainte sau se teme de ceva? (...) Ce spune domnul Negulescu acum întregește imaginea lui Ponta. Cei 5-6% care votează Ponta și Pro România trebuie să vadă cine este Victor Ponta. S-ar vedea cine a fost în spatele lui Victor Ponta. (...) Victor Ponta e un personaj care nu va mai câștiga în România. (...) Sebastian Ghiță nu avea nevoie de Ponta. Ghiță a avut afaceri în toate guvernele. Ghiță a povestit despre relațiile lui cu cei de la SRI, cu Elena Udrea. (...) În permanență niște oameni au încercat să-i creeze o imagine bună lui Victor Ponta. (...) Pe mine Victor Ponta m-a dezamăgit personal. (...) Toată lumea știe parcursul de trădări al lui Victor Ponta. (...) Victor Ponta a rupt USL-ul și s-a rupt de Crin Antonescu. (...) Singurul care a avut curaj să iasă să facă dezvăluiri este Sebastian Ghiță. (...) Victor Ponta nu era decât un pion într-o poveste și asta e și acum. (...)”


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ