Aleşii petrec, oficial, în ţară. Vacanţele exotice, ţinute la secret

Tuesday, 18 April 2017, 14:34 Sursă: REALITATEA.NET

Politicienii încearcă să ţină la secret destinaţiile exotice de vacanţă, dar tehnologia modernă le pune piedici. Cel mai ghinionist a fost Victor Ponta. Contul de socializare arăta dragostea fostului premier pentru frumuseţile patriei, fie că este vorba despre munte, mare sau situri arheologie.

Însă fotografiile surprinse cu telefoanele mobile l-au dat în vileag. Escapada din Dubai a lui Ponta, împreună cu Sebastian Ghiţă, cele patru plecări în Statele Unite sau vacanţa din Caraibe, surprinsă la final, în portul din Florida, au fost ţinute la secret de fostul premier.

Preşedintele Klaus Iohannis postează fotografii de pe munte, în escapadele de week-end. Dar niciodată din vacanţele de peste hotare. Chiar ieri, un comunicat sec dat de Administraţia Prezindenţială anunţa că şeful statului se va afla până sâmbătă în vacanţă, în Spania. Anul trecut, preşedintele a fost surpins de un călător pe aeroportul din Palma de Mallorca, înainte de a se întoarce în România, în timp ce citea o carte.

Despre fostul preşedinte Traian Băsescu nu apare niciun indiciu că ar fi petrecut vreun concediu peste hotare. În schimb, sunt nenumărate poze de pe litoralul românesc sau din munţii României.

 

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ