Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VESTE EXTRAORDINARĂ pentru fosta membră Destiny's Child, Kelly Rowland

Wednesday, 05 November 2014, 14:35 Sursă: Mediafax

Kelly Rowland, în vârstă de 33 de ani, a născut primul său copil marţi, băieţelul, care a primit numele de Titan Jewel, cântărind 3,4 kilograme, potrivit contactmusic.com.

"Suntem foarte încântaţi să anunţăm că de astăzi (marţi, n.r.) suntem părinţii primului nostru fiu. Suntem binecuvântaţi să putem spune că toată lumea este sănătoasă şi fericită", a spus Kelly Rowland într-o declaraţie.

Kelly Rowland, fostă membră a trupei Destiny's Child, şi Tim Witherspoon au anunţat că aşteaptă un copil în luna iunie, la doar o lună după ce s-au căsătorit în Costa Rica.

Rowland şi Tim Witherspoon, managerul ei, au o relaţie din 2011. Cei doi şi-au anunţat logodna în decembrie 2013.

La nunta cuplului a participat şi Beyonce, fostă membră a trupei Destiny's Child, care a fost şi domnişoară de onoare, alături de sora ei, Solange Knowles.

Kelly Rowland, foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa ei privată, a fost logodită în trecut cu jucătorul de fotbal american Roy Williams, de care s-a despărţit în ianuarie 2005.

Grupul Destiny's Child s-a format în anul 1990, în Texas, din componenţa iniţială făcând parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson şi LeToya Luckett. Primul album al trupei a fost lansat în 1998. Un an mai târziu, cu albumul "The Writings on the Wall", grupul a început să devină cunoscut. Succesul a venit, însă, odată cu transformarea Destiny's Child în trio - Kelly Rowland, Beyonce şi Michelle Williams.

Trupa şi-a anunţat despărţirea în 2002, reunindu-se doi ani mai târziu doar pentru lansarea unui album de studio. Ulterior, cele trei artiste s-au dedicat exclusiv proiectelor solo.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN