Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trupa The Rolling Stones revine pe scenă, la Oslo, după o pauză de două luni

Monday, 26 May 2014, 18:01 Sursă: Mediafax

Prima etapă din secţiunea europeană a turneului mondial "14 on Fire", concertul de la Oslo al formaţiei britanice a generat o veritabilă frenezie în rândul fanilor norvegieni: 25.000 de bilete, care au fost puse în vânzare la preţuri cuprinse între 115 euro şi 310 euro, s-au epuizat în doar 13 minute.

The Rolling Stones şi-a suspendat turneul mondial în luna martie, cu puţin timp înainte de a concerta în Australia, după sinuciderea, pe 17 martie, a partenerei de viaţă a lui Mick Jagger, stilista americană L'Wren Scott, în apartamentul ei din New York.

După Oslo, rockerii din trupa The Rolling Stones sunt aşteptaţi să concerteze la Lisabona, Zurich, Tel-Aviv, la Pinkpop Festival din Olanda, Berlin, Paris, Viena, Düsseldorf, Roma, Madrid şi la TW Classic Festival în Belgia, după care vor reveni în Scandinavia, la Stockholm şi, apoi, la Roskilde Festival din Danemarca, la începutul lunii iulie.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, în Bucureşti.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN