PEDEAPSĂ EXEMPLARĂ pentru românul care a furat o STICLĂ de VIN din vila lui George Clooney

Friday, 23 May 2014, 16:03 Sursă: REALITATEA.NET

Românul în vârstă de 29 de ani a fost judecat în procedură de urgenţă şi a recunoscut fapta.

Judecătorul instanţei din Como (regiunea Lombardia, nordul Italiei) a dispus o pedeapsă de opt luni de închisoare pentru românul vinovat de furtul unei sticle de băutură care valora 20-25 de euro.

Românul a sărit gardul şi a pătruns, miercuri seară, în curtea Vilei Oleandra, aparţinând actorului George Clooney. Proprietatea este situată în localitatea Laglio, pe malul Lacului Como, în regiunea Lombardia (nordul Italiei).

Bărbatul a luat o sticlă de băuturi alcoolice din bucătăria de vară a proprietăţii, după care a încercat să pătrundă în vilă, forţând uşa de la intrare. A fost observat de o angajată a proprietăţii, care a alertat carabinierii, astfel că suspectul a fost reţinut în scurt timp.

Conform ziarului La Repubblica, autorul faptei este un român în vârstă de 29 de ani, fără domiciliu şi având cazier.

George Clooney nu este în Italia în această perioadă, dar în vilă locuieşte personalul de întreţinere. Potrivit Corriere della Sera, bărbatul era în stare avansată de ebrietate. "Este ziua mea, m-am gândit să intru aici. Căutam bani, eram pregătit să incendiez casa", a declarat suspectul.

Presa din Italia speculează că George Clooney urmează să vină curând la proprietatea de pe malul Lacului Como însoţit de logodnica sa, Amal Alamuddin. George Clooney a cerut-o în căsătorie în aprilie pe Amal Alamuddin, o avocată londoneză specializată în drepturile omului originară din Liban, iar căsătoria este programată în septembrie.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN