Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Luptă crâncenă pe averea lăsată de Adrian Iovan: fosta iubită vrea şi partea de casă a fiului său

Saturday, 02 May 2015, 17:00 Sursă: REALITATEA.NET

A trecut mai bine de un an de când Albert (8 ani), fiul Romaniţei Iovan, nu a mai pus piciorul în casa în care obişnuia să petreacă clipe frumoase alături de tatăl său, mort în accidentul aviatic din ianuarie 2014. Avocatul Iulian Gogan, iubitul creatoarei de modă, a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a primi aprobarea judecătorilor, însă aceştia i-au respins cerere după cerere. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute. Tribunalul Ilfov a respins solicitarea de emitere a unei ordonanţe de urgenţă, care i-ar fi permis lui Albert să intre în vila din Otopeni. Magistraţii au decis că băiatul, reprezentat de mama sa, trebuie să-i plătească fostei iubite a tatălui său cheltuielile de judecată în valoare de  1.500 de lei.

”Judecătorul a considerat că cererea noastră nu e urgentă. A formulat motivarea soluţiei astfel: «Bunurile care au aparţinut defunctului au fost predate către reprezentantul legal (Albert Iovan), cât şi către fiica defunctului. Reclamantul nu este păgubit întrucât amintirile au fost predate». Asta în condiţiile în care motocicleta se afla încă în curte şi aparţine lui Albert, sunt bunuri care sunt lăsate acolo şi se pot deteriora. Albert întreabă o dată la două zile când poate să  meargă la tata”, a declarat, pentru Click!, avocatul Iulian Gogan. Şi asta nu e singura problemă cu care se confruntă Romaniţa Iovan.

Mai există un dosar de partaj, în care Mihaela Steriu, care deţine jumătate din vilă, cere să i se dea în integralitate casa lui Iovan, adică şi partea care i se cuvine lui Albert.  


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN