Keo, REACŢIE ULUITOARE după ce Misty a dat "cărţile pe faţă"

Tuesday, 02 September 2014, 23:32 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

După ce Misty a dezvăluit că relaţia ei cu Keo dura de şapte ani şi că în acest timp Andreea Bălan aflase adevărul, cântăreţul s-a văzut nevoit să rupă tăcerea şi să vorbească despre cele întâmplate.

Keo a mărturisit că sentimentele pe care le-a avut pentru Misty au fost reale, dar că i-a fost dificil să facă relaţia să funcţioneze. De asemenea, artistul a mai spus că îşi doreşte foarte mult să devină tată, cu toate că refuzul lui de a avea copii a fost unul din motivele care au condus la despărţirea de Andreea Bălan.

"A fost foarte greu, lucrurile au scăpat de sub control şi, da, s-a terminat. Au fost nişte sentimente foarte sincere între mine şi Alexandra şi sper ca la un moment dat să fie lumină după întuneric. N-a fost să fie. Mie mi-a fost greu când am ieşit dintr-o relaţie de opt ani. Cine a trecut printr-o relaţie lungă şi a urmat o despărţire ştie la ce mă refer. Nu m-am gândit des la copii, dar acum mă gândesc să devin tată din ce în ce mai mult", a spus Keo la "Acces Direct", scrie ziarulring.ro.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: VEDETE