Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DEZVĂLUIRI. Ramona Gabor a presimțit moartea mamei sale

Wednesday, 03 September 2014, 09:53 Sursă: REALITATEA.NET

... un barbat! Atunci si-a dat seama ca tot ce ii spusese un jurnalist din Romania la telefon era real si ca mama sa chiar a fost victima unui accident cumplit, noteaza Cancan

Cu cateva luni inainte, Veronica Bulai a mers in Dubai, acolo unde l-a cunoscut pe iubitul Ramonei. Aceasta i-a adus lui Ahmad o carte despre Romania si niste DVD-uri. Cu o seara inainte de tragicul eveniment, Ramona si partenerul sau au discutat despre moarte.

 “Eram foarte fericita, imi mergea bine pe toate planurile. Mama fusese la mine. Eram foarte fericita ca am reusit sa o fac foarte fericita! Nu pot sa spun de ce ascultam muzica foarte trista si plangeam pe o anumita piesa! Cu o seara inainte, m-am dus la cina cu iubitul si am deschis cartea pe care mama o adusese pentru el. Era acolo de multa vreme, dar noi ne-am, uitat pe DVD-uri. Ne-am oprit la cimitirul Sapanta! Ii explicam cum se ingroapa la noi, care sunt traditiile.”, a povestit Ramona pentru o emisiune TV, adauga Cancan.

A doua zi, Ramona a aflat cumplita veste! “Iar a doua zi, ma duceam sa imi iau niste CEC-uri si am aflat ca mama a murit! Nu am crezut! Am iesit din masina! Cand am intrat in cladire, am incercat sa o sun! Stiam ca e in pelerinaj! Mi-a raspuns altcineva si mi-am dat seama ca este adfevarat! A raspuns un domn! El a fost singurul care a avut curajul sa imi raspunda.”, a povestit Ramona.

Este marcata si acum de moartea mamei

Ramona Gabor nu intelege nici acum ce s-a intamplat cu adevarat cu mama sa. A mai auzit de intamplari asemanatoare, insa, chiar daca a vorbit cu toti turistii, nu intelege cum acea piatra i-a lovit mama tocmai in cap.

“A fost un eveniment foarte straniu! Mai vazusem stiri la TV, se mai intampla! Si tata a trecut prin ceva asemanator, dar el a supravietuit!”, a mai spus Ramona.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN