Despărțire bombă în showbiz! O super vedetă a fost părăsită fără explicații

Thursday, 12 May 2016, 10:04, Sursă: REALITATEA.NET

Despărțire bombă în showbiz. Vestea că fostul ei iubit s-a cuplat cu cea mai cunoscută dansatoare la bară din România și că a dus-o pe aceasta să facă un show în clubul de manele pe care îl deține a făcut-o pe Ana Mocanu să îi ironizeze pe cei doi amorezi. Totuși, se pare că relația dintre cei doi nu a durat prea mult.

Conform spynews.ro, relația dintre Valentin Burada și focoasa Larisa Bercea s-a terminat la fel cum a început: brusc. Fără explicații prea multe, dar civilizat, spun apropiații tânărului.

Acesta i-a transmis dansatoarei la bară că nu vede niciun viitor pentru relația lor și că este mai bine să se despartă, păstrând între ei, totuși, o relație de amiciție și, eventual, chiar și una profesională, Valentin urmând, probabil, să o mai cheme în clubul lui pentru a susține show-uri incendiare, aproape goală.

Valentin Burada și Ana Mocanu s-au iubit intens câteva luni și chiar au pus bazale unei afaceri împreună. Asistenta credea că în sfârșit și-a gasit jumătatea și îl vedea ca pe bărbatul lângă care își va petrece restul vieții. Din păcate, s-a înșelat, iar cei doi s-au despărțit definitiv.

”Păcătoasă” recunoaște că este surprinsă de faptul că Valentin s-e iubește acum cu Larisa Bercea. ”Când se certa cu mine îmi zicea că sunt pițipoancă, dar văd că lucrurile nu s-au schimbat în gusturile lui. Oricum, eu le doresc să fie fericiți împreună, iar el să o stăpânească fericit”, a spus Ana Mocanu pentru spynews.ro