Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce SUMĂ cer Beyonce şi Jay-Z ca să CÂNTE la NUNTA lui Kim Kardashian cu Kanye West

Thursday, 22 May 2014, 16:14 Sursă: Mediafax

Beyonce şi Jay-Z poartă ultimele negocieri cu postul de televiziune E! - care produce, de altfel, reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians" şi care finanţează o parte din nunta cuplului Kardashian-West - pentru a susţine "un scurt spectacol" în timpul ceremoniei, pentru suma de 2 milioane de dolari, informează contactmusic.com.

"Jay-Z şi Beyonce vor cânta la nuntă, dacă negocierile lor de ultimă oră cu E! vor decurge bine. Cei doi au cerut suma de 2 milioane de dolari pentru un scurt recital", a declarat o sursă.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West se vor căsători sâmbătă, la Paris.

Rapperul şi starleta TV au vizitat la sfârşitul lunii ianuarie Palatul Versailles, unde şi-ar fi dorit să se căsătorească. Însă preşedintele comitetului care administrează Palatul Versailles, Catherine Pégard, le-a explicat că organizarea unei nunţi într-un astfel de muzeu nu este posibilă.

Totuşi, Kanye West şi Kim Kardashian au decis să menţină Versailles-ul pe lista festivităţilor de nuntă.

De altfel, cei doi vor organiza vineri o vizită privată la palatul-muzeu Versailles pentru invitaţii lor. Evenimentul va avea loc după închiderea programului de vizitare a celebrului palat al regelui Louis al XIV-lea.

Potrivit presei italiene, o mare petrecere de nuntă ar urma să aibă loc sâmbătă seară la Florenţa, în Forte Belvedere, o fortăreaţă din secolul al XVI-lea construită de familia Medici şi utilizată în prezent ca spaţiu expoziţional.

Kim Kardashian şi Kanye West, a căror relaţie a început în 2012, sunt părinţii unei fetiţe, North, care s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", de pe postul E!, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN