Andreea Bălan, LOVITURĂ DURĂ pentru NOUA IUBITĂ a lui Keo: dezvăluie ADEVĂRUL

Wednesday, 23 July 2014, 21:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Au fost impreuna mai bine de sapte ani, dar inelul de logodna s-a lasat asteptat. Acum, cand a inteles ca a pierdut-o pe Andreea Balan, Keo si-a luat inima in dinti si a cerut-o de sotie. Artista, insa, a avut un raspuns inedit.

Aproape opt ani, Andreea Balan a asteptat inelul de logodna de la Keo, sperand ca intr-o buna zi va intemeia o familie cu barbatul cu care a impartit si bune, si rele. Din motive numai de el stiute, artistul nu a facut marele pas si, in loc sa mearga impreuna in fata altarului, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Motivul despartirii nu a fost legat numai de acest lucru, ci mai ales de faptul ca vedeta a aflat ca era inselata cu o artista la inceput de drum, Misty. Asa ca a decis sa ii spuna “adio” lui Keo, iar in scurt timp a intalnit un barbat care a facut-o din nou fericita, un tânăr american, Michaeal, scrie cancan.ro.

De curand, Keo a cerut-o de sotie pe Andreea, dar cantareata i-a oferit un raspuns pe care acesta nu il va uita prea curand. “El a incercat sa se impace cu mine, dar eu l-am refuzat si atunci s-a dus la back-up. A venit cu inelul, dar a venit prea tarziu. A venit prea tarziu si i-am spus sa il ia si sa il duca dincolo”, a spus Andreea intr-o emisiune TV.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: VEDETE