Actriţă de legendă italiană, condamnată la 8 luni de închisoare pentru o cină cu Vladimir Putin

Wednesday, 25 February 2015, 15:50 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Actriţa italiană Ornella Muti a fost condamnată la 8 luni de închisoare cu suspendare şi la o amendă de 600 de euro, dacă va plăti o primă sumă din despăgubirea de 30.000 de euro a reclamanţilor, fiind găsită vinovată de fraudă şi că a convins un medic să îi scrie o adeverinţă medicală falsă. Totul se datorează unei cine cu Vladimir Putin, scrie messaggeroveneto.it.

Ornella Muti a renunţat la o reprezentaţie teatrală în care avea un rol principal -L'Obreo la Teatrul Verdi- oferind o adeverinţă medicală care spunea că are nevoie de repaus cinci zile. Actriţa s-a asigurat, astfel, că nu va plăti cei 27.000 de euro stabiliţi contractual pentru o absenţă companiei teatrale.

Din păcate, actriţa a fost fotografiată, în aceeaşi seară, la o cină caritabilă la Moscova, alături de Vladimir Putin -prim ministru în 2010- şi de actorul Kevin Costner.

S-a dovedit că medicul o văzuse cu aproximativ opt zile înainte pe actriţă şi că a oferit adeverinţa medicală -falsă, pentru că actriţa nu era bolnavă- la cererea asistentei acesteia.

Acum Muti trebuie să plătească 30.000 de euro companiei teatrale, dar a fost condamnată şi la 8 luni de închisoare cu suspendare şi la o amendă de 600 de euro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE