Vrăjitoarea i-a ghicit, de toţi banii!

Thursday, 05 December 2019, 18:05 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost înşelat de o ţigancă. Femeia s-a oferit să-i prezică viitorul şi i-a ghicit de toţi banii. I-a cerut să pună bancnotele pe care le avea la el într-o batistă, pretinzând că îi înapoiază până la ultimul leu. I-a dat în schimb, un teanc de hârtii decupate din ziare.

Un echipaj din cadrul Biroului Rutier Pitești, care patrula în zona Târgul din Vale, din Piteşti, a fost oprit de către un tânăr de 18 ani, care reclama că o femeie i-a furat o sumă de bani. Cei doi polițiști rutieri au pornit în căutarea acesteia, în direcția indicată de persoana vătămată, iar pe baza descrierii sumare au reușit identificarea și prinderea acesteia.

Din verificări s-a stabilit că femeia, de 47 de ani, din Pitești, își însușise suma de 180 de lei, sub pretextul că îi va ghici. Aceasta l-a pus pe tânăr să îşi lase banii într-o batistă pe care a înnodat-o. I-a spus câteva descântece şi i-a înapoiat legătura. L-a avertizat că nu trebuie să o desfacă până acasă, altfel vraja de destramă şi un blestem se va abate asupra lui.

Tânărul nu a avut răbdare! A desfăcut batista şi în locul celor 180 de lei a găsit un teanc de hârtii. 

Mai multe pe realitateadearges.net.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri