Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un tânăr de 21 de ani la un pas să fie ucis de un presupus agresor al unei fetițe de 11 ani!

Thursday, 01 August 2019, 11:33 Sursă: REALITATEA.NET

Întreg incidentul a izbucnit marți seara (n.r. – 30 iulie) când Dragoș P., un tânăr din Bârlad a ieșit din casă și s-a așezat pe o bancă din fața Judecătoriei Bârlad și, după cum susține el, făcea chestionare pentru examenul de dobândire a permisului de conducere.

În acest timp l-a observat pe Nicu Iorga, un bărbat în vârstă de 52 de ani, care a trecut pe lângă el fără să-i spună nimic, dar care după aproximativ 15 minute a revenit însoțit de fiul său în vârstă de 19 ani și alți doi indivizi. Dragoș P. spune că îl cunoștea dinainte pe agresor, fiindu-i și vecin de cartier.

„În urmă cu aproximativ trei săptămâni, acest Nicu Iorga mi-a agresat nepoata în vârstă de 11 ani, a vrut s-o violeze. Iar el aseară m-a întrebat de ce sora mea a depus plângere la poliție împotriva lui și a început să mă lovească”, ne-a declarat Dragoș P.

Tânărul, agresat doar de Nicu Iorga și fiul său, a sunat la 112 iar un echipaj al Jandarmeriei care s-a deplasat la fața locului l-a îndrumat să facă plângere la sediul poliției. Dragoș P. a mers în aceeași seară la Poliția Municipală Bârlad unde a depus o plângere pe numele celor doi agresori.

„Am depus plângerea, nu s-a făcut nimic, nici amendă, nici măcar nu l-au căutat. Mi-au spus să merg acasă că se ocupă ei”, susține Dragoș P.

Ieri dimineață, Dragoș P. a ieșit din casă și mergea împreună cu un prieten – Vlad B., la un bar din apropiere pentru a bea o cafea. În drumul lor s-au întâlnit cu Nicu Iorga și fiul său, care erau în fața scării unde locuiesc ei.

În momentul în care cei patru s-au intersectat, au început să-și adreseze injurii, iar de aici până la bătaie nu a fost decât un pas. În timp ce se loveau, Dragoș P. a văzut cum lui Nicu Iorga i-a căzut un cuțit pe care acesta îl ținea la brâu și a strigat la prietenul său să fie atent.

În învălmășeala creată Vlad nu a mai auzit avertismentul lui Dragoș P.

Detalii pe Realitatea de Vaslui


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL