Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal între interlopi, într-un club din Caracal. Bodyguard tăiat cu sabia

Monday, 01 April 2019, 23:17 Sursă: REALITATEA.NET

Trei persoane au fost rănite și două autoturisme de lux au fost avariate, în urma unui scandal izbucnit între mai mulți membri ai clanului Cimino din Craiova și bodyguarzii clubului „Imperium” din Caracal, deținut de Remus Rădoi, zis Codiță, scrie realitateadeolt.net.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, conflictul a izbucnit, duminică dimineața, în jurul orei 4.00. Tinerii din Craiova, conduși de fiul lui Cimino, ar fi atacat agenții de pază cu obiecte confectionate pentru taiere și lovire, pe motiv că aceștia i-au evacuat din club.

Principalul protagonist al scandalul a fost fiul interlopului craiovean Fănel Trandafir, zis Cimino. Acesta ar fi scos sabia și ar fi tăiat un bodyguard, dar a și avariat două autoturisme, unul aparținându-i lui Codiță.

Bodyguardul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Caracal, a ajuns la spital, cu o plagă la abdomen. Răni au suferit și doi dintre tinerii din Craiova.

„În urma incidentulului au fost avariate și două mașini parcate în zona clubului, iar trei persoane au fost rănite în urma altercației”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL