Plângere neobișnuită la Poliție: s-a furat un mort!

Saturday, 14 December 2019, 21:26 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Polițiștii din Huși, județul Vaslui, se confruntă cu un caz mai puțin obișnuit, după ce au primit o plângere precum că un cadavru a fost furat de la morga de către un bărbat, pentru a beneficia de ajutorul de înmormântare. Acuzele le aduce chiar soția defunctului.

Mihai Gorgan, în vârstă de 52 de ani, din Huși, a decedat pe 7 decembrie la spitalul din localitate. Cum nimeni dintre rude nu s-a grăbit să ridice trupul decedatului de la morga spitalului, un bărbat în vârstă de 37de ani, împreună cu un nepot de-al acestuia au mers și au solicitat să le fie încredințat lor pentru a-l înhuma creștinește. Formalitățile păreau să fie îndeplinite și totul se încadra în limita legală, mai ales că prezența nepotului era vitală pentru preluarea rudei decedate, prin urmare trupul lui Mihai Gorgan a fost luat și dus la capela unei biserici.

La capelă, în timpul priveghiului, și-au făcut apariția soția bărbatului decedat împreună cu fratele acesteia, care s-au năpustit asupra „binefăcătorului” cerându-i explicații de ce furat cadavrul de la morgă și i-au solicitat acestuia certificatul de deces. Scandalul s-a mutat însă la poliție, unde soția mortului a depus plângere și-l acuză pe bărbatul de 37 de ani că a furat cadavrul de la morgă.

Mai multe pe realitateadevaslui.net.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri