Percheziții în Sibiu într-un dosar de proxenetism. Mai multe minore implicate

Friday, 15 November 2019, 23:02 Sursă: Realitatea.NET

Cinci percheziții domiciliare, dintre care trei pe raza municipiului Sibiu, au avut loc ieri, 14 noiembrie, într-un dosar, pentru infracțiuni de proxenetism și lovire sau alte violențe. 

Adaugă părerea ta

Mai mulți bărbați din Vâlcea sunt acuzați de procurori că au racolat și determinat să se prostitueze mai multe femei, printre care și minore, din Sibiu, Vâlcea și Argeș. Trei persoane implicate în dosar au fost reținute pentru 24 de ore.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea au efectuat cinci percheziții, într-un dosar de proxenetism. Mai mulți bărbați sunt bănuiți că în vara acestui an au constituit un grup infracțional organizat, ai cărui membrii au recrutat, determinat și înlesnit practicarea prostituției pe raza județelor Vâlcea și Argeș a mai multor fete, printre care și minore.

Citește detaliile incredibile pe realitateadesibiu.net!

Comentarii Existente
2019-11-16 14:47:10
Nu au dat spaga sau ii cauta strainii !!!

Ca in tara, pedofilia, abuzurile si violenta sint aproape protejate legal si institutional !!! Daca oamenii nu au locuri de munca sa intretina pasaricili atunci duc pasaricile sa intretina “oamenii” ... probabil nici o natie nu a fost educata sa isi terorizeze propriile fete mai rau ca descreieratii pedofili si proxeneti din ro ...

Alte articole din: Ultimele Stiri